В програмата

Спиране на тока предизвиква домакин в „Черешката на тортата”

• От 0/5

Вкусни гозби по рецептите на леля, мама и баба, три вида тирамису и неочаквано спиране на тока ще „овкусят” следващата седмица на „Черешката на тортата”. Отговорни за менюто ще бъдат балетистът Момчил Младенов, журналистката Кристина Патрашкова, водещата Надя Иванова, Елза Парини и певицата Мария Илиева.

Черешката на тортата

Начало на седмицата ще постави балетистът, когото познава цяла Америка – Момчил Младенов. Вместо американски ястия обаче той ще приготви торта по рецепта на леля Добрина. Ледовете ще разчупи Елза Парини, а накрая на вечерта всички гости ще бъдат на палци.
Черешката на тортата

Домашните гозби ще преобладават и във вторник. Тогава домакин ще бъде бившата телевизионна водеща Надя Иванова, която изцяло ще се придържа към рецептите на мама и баба. Освен с блюдата, тя ще върне гостите назад в детството и с изненадата – игра на филми, която ще развесели всички.

В сряда зрителите ще разберат как се прави най-вкусната паеля. Рецептата ще разкрие Елза Парини, която освен кулинарни тайни, ще признае защо женската работа край няма и колко цветни са били казармените й истории.
Черешката на тортата

Гости в четвъртък ще посреща Кристина Патрашкова. Тя ще заложи на българското и ще приготви традиционна вечеря. Въпреки че кухнята не е нейната стихия, журналистката ще покаже завидни кулинарни умения и психическа издръжливост. Късметът на начинаещия обаче определено няма да бъде на нейна страна, защото токът неочаквано ще спре. Дали ще се сготви вечерята въпреки всички трудности и дали накрая гостите няма да ядат агнешко алангле без гарнитура?

Черешката на тортата

В петък тон за песен ще даде певицата Мария Илиева, която ще изненада гостите с цели три вида тирамису, баница с череши и мамини милинки. В старанието си обаче ще стигне толкова далеч, че сериозно ще закъснее с вечерята и почти ще остави гостите гладни. Те от своя страна ще се застраховат и докато чакат в лимузината, ще утолят глада си с пица. Въпреки първоначалното напрежение, домакинята ще обезоръжи всички с изненадата, която е приготвила – космическите гласове на България, които ще просълзят всички присъстващи.

„Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ.   

Още за Черешката на тортата

20:00
26.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано
20:00
27.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано
20:00
28.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg