Актуално В програмата

Деян Донков и Ива Гочева са водещите на риалити шоу - „Кастинг” по БНТ

Добави коментар

Деян Донков и Ива Гочева са водещите на най-новото риалити шоу - „Кастинг” по БНТ
Деян Донков и Ива Гочева са водещите на най-новото риалити шоу - „Кастинг” по БНТ

Деян Донков и Ива ГочеваАктьорът Деян Донков и актрисата и продуцентка, която работи в Ню Йорк, Ива Гочева ще са лицата на “Кастинг”. Риалитито, което ще търси новата филмова звезда на България, стартира в понеделник, 6 февруари в 21.00 часа по БНТ 1.

Тогава зрителите ще видят как журито избра 15 финалисти, които ще се борят за роля в новия сериал на националната телевизия. “Някои от тях са професионални актьори с диплома от НАТФИЗ, други за първи път се сблъскват със светлините на прожекторите”, обясниха от “Сан Стефано” 29.

В пилотния епизод зрителите ще надникнат зад кулисите на кастингите и ще се срещнат с истински звезди на родното кино. Сред тях със сигурност ще видим някои от актьорите на криминалната сага “Под прикритие”.

Още в първите предавания претендентите за слава ще намалеят на 10. Кои петима ще си тръгнат, ще реши специално жури, което все още БНТ пази в тайна.

Актьорите и режисьори Боряна Пунчева, Мариан Вълев, Димитър Коцев-Шошо и Снежина Петрова поемат ролята на асистенти, които ще напътстват младите таланти по пътя към върха.

На площадките ще се пресъздадат роли от едни от най-култовите български ленти. Участниците ще могат да разчитат на помощта на асистентите 24 часа в денонощието.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кастинг