Актуално В програмата

Ники Кънчев помага на Митьо Пищова да развали черна магия

Добави коментар

Ники Кънчев ще заведе волейболната звезда Евгени Иванов на преглед, ще помогне на Митьо Пищова да развали черна магия....

В последната седмица от тази година Ники Кънчев ще заведе волейболната звезда Евгени Иванов на преглед, ще помогне на Митьо Пищова да развали черна магия, а за финал – двамата с Ади ще приготвят новогодишна баклава с локум и халва.

В деня на Стефановден, 27 декември, Ники Кънчев ще ни срещне с историята на 43-годишна жена от Разлог – с помощта на специалист тя ще се опита да разбере защо въпреки успешната кариера и две прекрасни деца, смята, че плаща заради грешки в предишен живот.

Може ли чрез хипноза да преборим стреса и умората, ще разберем от Ади, която все още не е сигурна дали да се подложи на хипноза, или само ще се запознае с методиката. В сряда ще се срещнем с Ваня Щерева, която ще бъде специален гост в работилницата на Ади.

Ваня Щерева, която ще бъде специален гост в работилницата на Ади

 

Двете ще покажат на зрителите как да направят евтин, но ефектен новогодишен подарък. В четвъртък екипът на предаването ще се опита да помогне на жена, която страда от свръхокосмяване след инвитро процедурите, на които се е подлагала.

Ще видим и финалните резултати на Калина, Стефи и Роси, които в продължение на 3 месеца водиха неуморна битка с излишните килограми. Свикнали ли са те с новия хранителен режим, как са се справили с тежките трапези по празниците, зрителите ще разберат в четвъртък.

Ники Кънчев ще заведе и волейболната звезда Евгени Иванов на преглед

Ники Кънчев ще заведе и волейболната звезда Евгени Иванов на преглед – двамата ще търсят отговор на въпроса има ли лек срещу хъркането, какви са новите технологии и имат ли те реален ефект.

 

 

Ники Кънчев помага на Митьо Пищова да развали черна магия

В петък известният водещ ще не пренесе в света на окултното, а причината за това е самият Митьо Пищова. Този път обаче той няма да говори за манекенки или джакузита, а ще сподели за болката и нещастието, които изпитва, след като наскоро загубва майка си. Той е убеден, че проблемите му се дължат на магия, но дали е така, как се разваля магия с восък и колко струва черната магия – ще разберем в последния ден от седмицата.

За финал Ники и Ади ще дадат старт на подготовката на новогодишната трапеза – броени дни преди настъпването на Новата година двамата ще запретнат ръкави и ще приготвят баклава с локум и халва.

„Ники Кънчев под наем” – всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова ТВ и повторение по Диема Фемили от 07.30 ч.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ники Кънчев под наем

Ники Кънчев празнува имен ден с волейболния отбор на ЦСКА

Алфредо Торес преподава хип-хоп, Крум скача с бънджи в „Ники Кънчев под наем”

Златка Димитрова и сватбен марш в „Ники Кънчев под наем”

Славена Вътова организира пълна промяна в „Ники Кънчев под наем”

Ники Кънчев взима под наем куп български звезди