В програмата

Ренета Инджова, Надежда Захариева и Деси Цонева – в „Тази събота“ и „Тази неделя“

• От 0/5

Ренета Инджова, Надежда Захариева и Деси Цонева – в „Тази събота“ и „Тази неделя“ с Лора Крумова на 15 и 16 октомври по bTV

Тази събота“ с Лора КрумоваВ следващото издание на „Тази събота“ с Лора Крумова на 15 октомври от 9.00 до 11.00 часа по bTV вдовицата на покойния Дамян Дамянов - Надежда Захариева - ще сподели неразказани истории от съвместния си живот с поета.

Eкипът на „Тази събота“ ще се включи на живо от дома на олимпийската шампионка Ваня Гешева, която ще разкаже за кану каяка и състезанията си извън спорта.

Гост в студиото на Лора Крумова ще бъде бившият премиер Ренета Инджова с прякор „Желязната лейди“. Тя ще сподели за трудните мачове в живота си.
В съботното издание на предаването зрителите на bTV ще разберат още какво радва и какво разплаква Иван Вуцов, както и как се печелят милиони, според интернет гуруто на Лейди Гага, Бионсе и Адел.

В неделното предаване на Лора Крумова на 16 октомври зрителите ще се запознаят с историята на една жена, която се бори за легитимиране на проституцията.

Екипът на „Тази неделя“ ще гостува в дома на Деси Цонева, внучка на Коста Цонев и Анахид Тачева и дъщеря на Димитър Цонев.
В неделя от 9.00 до 11.00 часа по bTV ще стане ясно как и живеят певецът Илиян и приятелката му Белла. Сред гостите на Лора Крумова в студиото ще бъде актрисата и режисьор Боряна Пунчева.

Още за Тази неделя, Тази събота

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg