Актуално В програмата

Джими Амбриз – един от най-известните бойци от MMA игрите във „Време за мъже” по TV7

Добави коментар

Tази неделя, 5 юни от 13 ч. във „Време за мъже” по TV7 ще гостува един истински боец от световна величина Джими Амбриз – един от най-известните бойци от MMA игрите.
Tази неделя, 5 юни от 13 ч. в лайфстайл шоуто „Време за мъже” по TV7 ще гостува един истински боец от световна величина. Специален гост на сексапилните водещи Гери, Нели и Лили ще бъде Джими Амбриз – един от най-известните бойци от MMA игрите.

Джими Амбриз – един от най-известните бойци

За този истински съвременен гладиатор няма теми табу и без притеснение ще сподели пред зрителите на TV7 какво е научил от постигнатите победи и от горчивите загуби, кои са неговите врагове и приятели и какъв е животът в „квартала на богатите” – Ориндж Каунти.
Джими Амбриз – един от най-известните бойци

Амбриз ще разкаже още защо в Америка ММА бойците са новите плейбои, съгласен ли е с Уди Алън, че сексът е като бриджът - ако нямаш добър партньор ти трябва добра ръка, и какво обича повече - жените или ринга?

Не пропускайте този зрелищен епизод на „Време за мъже”, защото буквално ще ви дадем хляб и зрелища. Тази неделя, 13 ч., само по TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Време за мъже