Актуално В програмата

Discovery HD Showcase по Булсатком

Добави коментар

Новият канал Discovery HD Showcase представя предавания с високо качество от богатото портфолио на Discovery

Discovery HD Showcase е вече достъпен по Булсатком, един от водещите български кабелни оператори на пазара. Новият канал Discovery HD Showcase предоставя предавания с високо качество и подбрано ексклузивно съдържание от най-популярните канали от групата на Discovery Networks.  Всички предавания, излъчвани по Discovery HD Showcase, се създават с висока резолюция и не се конвертират от програми в стандартна резолюция.

Зрителите вече ще могат да се насладят на любимите си предавания от богатото портфолио на Discovery екслузивно и само в HD качество. Discovery HD Showcase разширява предлагането на нови канали, от семейството на Discovery в региона. Вече за зрителите у нас ще бъдат достъпни нови документални поредици в HD качество, включително „Изкривяване на времето”  на Discovery Channel и “Сблъсъкът на динозаврите” на  Discovery World. Освен това ще се представят и премиерите на уникални предавания, за пръв път излъчвани у нас като “Най-луксозните превозни средства“. Поредицата разказва за  най-скъпите и мощни коли на планетата, от Бугати до Ферари и яхта на стойност 300 милиона долара, която е оборудвана с подводница, писта за хеликоптер и игрище за скуош!

“Стартът на HD Showcase по Булсатком е уникално предложение в HD формат за феновете на Discovery в България. Ние сме убедени, че каналът няма равен на себе си и с вдъхновяващото си програмно съдържание ще се наложи като голям хит за абонатите на Булсатком в страната”, коментира Пол Уелинг, старши вицепрезидент на каналите на Discovery Networks за развиващите се пазари,  Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка.

David Rey

Оптимизирайки цялата сила на излъчването с висока резолюция, Discovery HD Showcase предлага едно истинско изживяване за българските зрители с предавания, разкриващи действителността максимално отблизо – звуковите ефекти са по-реалистични, образите са по-истински, а ситуациите са по-грабващи от всякога до сега. Така невероятното качество на излъчваната програма пренася зрителя право в сърцето на действието.

Discovery е един от водещите доставчици на HD качество в световен мащаб, който предлага услуги на над 50 пазара. Discovery е и първата медия, която  предоставя на зрителите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата HD качество благодарение на канала Discovery HD Theater, който стартира в САЩ още през 2002 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър