Актуално В програмата

Жорж Ганчев звезден репортер на Нова ТВ от 3 май

Добави коментар

Жорж Ганчев влиза в ново звездно амплоа – като репортер на Нова ТВ от 3 май
Жорж Ганчев влиза в ново звездно амплоа – като репортер на Нова ТВ от 3 май

Жорж ГанчевЖорж Ганчев влиза в ново звездно амплоа – като репортер на „Нова телевизия”. Един от най-атрактивните български политици, който има в биографията си успехи като спортист, актьор, режисьор, писател и шоумен, в първата седмица на май ще се впусне и в професията на журналиста.

ПОНЕДЕЛНИК -
Един от най-скъпопродаваните художници в света - българинът Николай Панайотов, застава пред камерата на „Календар”. Той разказва за последната си изложба в Галерията за чуждестранно изкуство, за темите в творчеството си, които го вълнуват. Обяснява какво е да си харесван на всички континенти и дали се чувства посланик на България по света...

ВТОРНИК -
Как се справят хората в кризата, с какви средства се издържат, от какво се лишават... Жорж Ганчев се обръща към хората - продавачи и купувачи на най-пъстрия пазар в София - Женския. Той се опитва да разбере каква част от съгражданите ни живеят с необходимите според разчетите на КНСБ 1 956 лв. за издръжката на едно четиричленно домакинство на месец.

Жорж Ганчев

СРЯДА - Жорж е на конната база „Хан Аспарух", където разговаря с родители и деца с увреждания, на които се прилага хипотерапия. За ефекта от нея пред камерата на „Календар” разказват треньора Камен Генчев и бащата на шестгодишния Павлин - Веселин Лазаров.

ЧЕТВЪРТЪК –
На 6 май - празника на Българската армия и Гергьовден, звездният репортер се среща  с двама рейнджъри - мъж и жена, които са били на опасни мисии в чужбина. Той ги пита какво е да работиш за отечеството си, усещат ли така своята работа, добре заплатена ли е, струва ли си риска... И, разбира се, с какви настроения посрещат своя професионален празник...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”