В програмата

Министър Росен Плевнелиев e новият звезден репортер на Нова ТВ

• От 0/5

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев е новото лице на „Календар” в рубриката „Звезден репортер”. Представянето му предстои следващата седмица.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев

В понеделник, не само за шега и за късмет, той ще ни срещне с коминочистач в действие. От покрива, край един от милионите градски комини, в звездния репортаж на Росен Плевнелиев ще научим защо е важно да ползваме услугите на коминочистача и пред какви предизвикателства са изправени днес малцината упражняващи тази професия в столицата.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев

Във вторник министърът ще потърси желания облик на столичния булевард „Витоша" през очите на минувачите. Идеите няма да останат само в неговата анкета - още топли-топли, той ще ги отнесе в кабинета на столичния кмет Йорданка Фандъкова...

Как да се предпазим от гръбначни изкривявания - на фона на стряскащата статистика, според която всеки трети ученик е застрашен от подобни проблеми. В  сряда звездният министър ще представи компетентните съвети на специалистите.

С гид или без, или какво трябва да имат предвид туристите, преди да вземат това решение при обиколката си на столицата. На какви „бисери" можете да попаднем в наръчниците за екскурзоводи и още за атракциите на големия град – в четвъртък.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев

Сезонът на ски намаленията дойде. На какви цени и какво търсят запалените скиори ще провери в петък звездният репортер на „Календар”.

Още за Звезден репортер, Календар

04:45
26.07.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg