Dancing Stars

Аксиния отпадна преди финала на Dancing Stars

• От 0/5

Аксиния не успя да се пребори със зрителския вот на Мадлен Алгафари

Краси Радков и Елена Илиева, Годжи и Павлина Вълчева, Бианка Панова и Светослав Василев, Етиен Леви и Ива Григорова, Мадлен Алгафари и Александър Вачев


Финалистите във втория сезон на Dancing Stars са ясни: Краси Радков и Елена Илиева, Годжи и Павлина Вълчева, Бианка Панова и Светослав Василев, Етиен Леви и Ива Григорова, Мадлен Алгафари и Александър Вачев ще се борят в понеделник вечер за титлата Крал и Кралица на бала.

Аксиния отпадна преди финала на Dancing Stars

Аксиния и Стоян отпаднаха на крачка от големият финал. Учудващо Бианка попадна на елиминации, но зрителите й дадоха 50,2% от гласовете си и спасиха ”златното момиче”. В началото на вечерта Аксиния и Мадлен имаха еднакъв зрителски вот, което бе прецедент за шоуто. В подкрепа на певицата зрителите видяха Графа, но „чаровното, огнено и пламенно момиче” не успя да премине към най-важния етап от танцувалното шоу. Нейният зрителски вот беше 22,9 %, а този на Мадлен 26,9%. Така или иначе, красивата певица и нейният партньор ще имат възможността да покажат подготвения от тях танц в деня на финала, но единствено за забавление на зрителите.

В понеделник вечер, точно в 20:00 ч. започва кулминацията във втория сезон на шоуто – финалът на Dancing Stars.
Хореографии на БГ песни ще представят звездите, както и техен танц по избор от тези, които са танцували до момента или пък съвсем нов, разработен специално за вечерта.

Краси Радков и Елена Илиева ще танцуват на песента на „Тоника СВ” – „Приятели” и ще пресъздадат изключително емоционално цялото шоу с танца си. „Докато тренирахме и двамата се просълзявахме”, сподели Елена Илиева.

Годжи и Павлина
ще танцуват на песента „Тайсън кючек”, но не това е изненадата при тях, а това как ще изпълнят хореографията на Beyonce от парчето Single ladies.

Етиен Леви и неговата партньорка
ще покажат виенски валс върху песента на група „Атлас” и Дони - „Кукла”

Бианка Панова и Светослав Василев ще танцуват на народната песен на Бинка Добрева-„Даньова мама”, а танцът според самата Бианка е изключително сложен, най-трудният от всички до момента.

Един магичен танц на „Вървят ли двама” – песента от „Козият рог” ще представят Мадлен и Александър.
   
Финалът на бляскавото танцувално шоу предстои след ден, но какво се крие зад част от този блясък?

Над 350 различни костюма, над 200 чифта обувки, 150 чифта чорапогащници, над 500 различни аксесоара, повече от 500 различни прически и грим. За декориране на роклите, както на участниците, така и на журито са използвани приблизително 15 кг. кристали.

Купата която ще спечелят победителите в Dancing Stars се изработва в продължение на 2 месеца специално за шоуто. В момента тя се пази в сейф и ще бъде изнесена единствено за финала.

В големия ден зрителите ще видят в защита на звездите, много известни имена, сред които Мария Илиева, Софи Маринова, Ани Цолова, Драго Симеонов и др. Също така още 3 изключително зрелищни танцови спектакли със специално подготвени хореографии и музика за финала на шоуто, ще бъдат представени на сцената на Dancing Stars.

Победителят в танцовата надпревара ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави” още същата вечер.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg