Актуално В програмата

„Пълна лудница” - 5 епизод

1 коментар

Зуека гони самолет за снимките на „Пълна лудница” - 16 май от 20:00 часа
„Пълна лудница” - 5 епизод
За да не закъснее за поредния дълъг снимачен ден на „Пълна лудница” – хитовото комедийно шоу на „Глобал вижън” и Нова телевизия, Васил Василев – Зуека трябваше буквално да спринтира, за да хване самолета си за София, след ангажимент във Варна. Въпреки спринта обаче, иначе пъргавия актьор (Зуек произхожда от заек) закъсня за обявения час на излитане. За негов и на екипа на предаването късмет, екипажът на самолета решил да изчака няколко минути пътника Васил Василев без дори да имат представа кой стои зад това разпространено име.

„Пълна лудница” - 5 епизод


При появата на известния актьор, намръщените и напрегнати физиономии на пътниците изведнъж се преобразили в изненадани усмивки. Въпреки премеждията, Зуека успя да се яви в студиото на „Пълна лудница” навреме, макар и с куфар в ръка.

„Пълна лудница” - 5 епизод


Така че, в шоуто тази събота (16-ти май) ще можем за пореден път да се позабавляваме с брилянтното му превъплъщение в ролята на Гола – водещата на „На шкембе”. Нейн гост този път е индийският гуру Рава Рачкар (в ролята естествено е Димитър Рачков), който ще разкрие тайните на йогата, както и някои висши сексуални тактики.  

За първи път ще видим пародия и на играта на Нова телевизия „Лесни пари”, която във вариант „Пълна лудница” вече се казва „Мръсни пари”. В ролята на водещата ще видим Албена Михова.



В новия епизод на „Разрешена любов” Явор обмисля да сложи край на живота си! Големият въпрос е защо?! А отговорът – тази събота в „Пълна лудница”.
Оставаме на любовна тема, за да проследим драматичната история и развръзката на една 60-годишна любов в студиото на „Язовир от любов”. В скеча участват Мария Сапунджиева, Иван Чешмеджиев и Алексей Кожухаров.

В „Отечествен фонд” Грабовски ще ни покаже една гадна история за гадния живот на един кастриран старец от едно гадно българско село!
В редовната емисия „Календар +” гостува Червенишев, който ще ни разкаже подробно за предизборната ситуация в България. В спортните новини – бокс, директно включване от турнира „Манджата”. А на края разбира се и прогнозата за времето със Секси Банова.

И не на последно място – специалното благотворително издание на „Хвани богат”
, където ще проследим играта на две класически мутри. Това обаче нямаше да е възможно без любезното съдействие на ДАНС, които ги освободиха, за да се включат в благородната кауза.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ