Архив Music Idol

„Ricchi e poveri” на сцената на Music Idol - 11 май, 20:00 часа

Добави коментар

„Ricchi e poveri” на сцената на Music Idol - 11 май, 20:00 часа.Многобройни караоке айдъли извиват гласове в Сити Център София.
„Ricchi e poveri” на сцената на Music Idol - 11 май, 20:00 часаТази вечер  в Music Idol предстои латино концертът. На сцената ще прозвучат хитовете на Lou Bega – Mambo No 5, Rosana - El Talisman, Pussycat dolls - Sway и др. Специални гости ще бъдат изпълнителите от легендарната италианска група „Ricci e poveri”. В тяхна чест айдълите ще изпълнят парчета на Toto Cutugno - L’Italiano, както и хита на Al Bano Carrisi & Romina Power – Felicita.  

В понеделник вечер в специален видео материал зрителите на bTV ще видят кадри от посещението на айдълите в Македония, което предизвика истинска истерия сред феновете на музикалното шоу. По време на престоя си талантите имаха възможността да изнесат концерт в най-големия клуб в Скопие - Колизеум, да посетят Охрид, както и манастира св. „Наум”.   

Вече трети ден феновете на формата у нас показват и изпробват своите гласови възможности в специалния „Караоке айдъл” корнър в Сити Център София. Голям брой желаещи от сутрин до вечер се тълпят и пеят хитове на любимите си изпълнители с надеждата да спечелят покана за някой от предстоящите концерти или пък да получат най-висок рейтинг от потребителите в сайта на предаването www.musicidol.btv.bg, където активното гласуване за най-добър изпълнител тече с пълна сила.

 
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер