Music Idol

Music Idol - 4 май

bTV • От 0/5

Music Idol  - 4 май
Music Idol - 4 май
Music Idol  - 4 майУтре, 4 май талантите в Music Idol ще представят песни, превзели световните чартове в историята на поп музиката. По време на евъргрийн концерта от сцената на шоуто ще прозвучат песни на “Earth, Wind and Fire”, James Brown, „Kool and The Gang” и др.

Специални гости на концерта утре вечер ще бъдат Силвия Кацарова и Мариана Попова. Двете звезди ще подкрепят идолите с едни от най-големите си хитове. В края на шоуто на сцената за последен път ще се качи Виктория Димитрова. В риалити епизода в четвъртък стана ясно, че приходите от sms-и от утрешния концерт ще бъдат дарени за обучение на Вики в някоя от световните музикални школи.

Патилата на Марин и Мустафа в шоуто продължават. Утре вечер в специален видео материал зрителите на bTV ще видят какво преживя Марин в опитите си да позлати зъба си и как намери свой съмишленик по пътя към зъболекарския кабинет.
Докато Марин се опитва да придобие „златен статус” в шоуто, Мустафа не спира с палавите закачки към жените около него. Женският състав от персонала на хотела е подложен на постоянни задевки от страна на звездата, като често пъти Мустафа не губи време и директно отправя своите предложения за връзка към тях.

Междувременно битката между феновете на талантите във форума на сайта на шоуто продължава. Поддръжниците на македонските финалисти се увеличават с всеки изминал ден. Споровете дали следващия музикален идол на България може да е македонец не спират.  
Всеки който иска да стане част от шоуто и да гледа любимците си на живо може да участва в игрите на сайта, които ще му дадат шанс да спечели покана за някой от концертите в Music Idol.

Още за Music Idol

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Music Idol - 4 май (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg