Music Idol

Двама от идолите в Music Idol 3 ще се спасят от елиминации, утре 14 април

bTV • От 0/5

Утре вечер двама от петимата финалисти от Music Idol 3, застрашени от елиминации ще се спасят от отпадане.
Утре вечер двама от петимата финалисти от Music Idol 3, застрашени от елиминации ще се спасят от отпадане.
Утре вечер двама от петимата финалисти, застрашени от елиминации ще се спасят от отпадане. Останалите трима ще се борят за зрителските гласове чрез свои изпълнения в сряда по време на поредните елиминации. На сцената на шоуто ще се качат и защитници на талантите, които ще влязат в словесна битка помежду си, за да защитят любимците си.

Марин и Мустафа се подготвят за следващите си изпълнения на сцената.


Марин и Мустафа се подготвят за следващите си изпълнения на сцената. Тази вечер зрителите ще научат повече за отношенията между Мустафа и жените, а утре вечер в специален видео материал Марин ще разкаже за тайни спец служби, за които твърди че е работил.

Утре на сцената пръв ще се изяви Мустафа, който ще представи парчето “Бубулечка,” а в сряда Марин отново ще се опита да вдигне публиката на крака, като този път ще заложи на хита на Горан Брегович “Калашников”.

До дни на сайта на шоуто на интернет адрес www.musicidol.btv.bg  ще бъде публикуван списък с едни от най-големите музикални хитове на всички времена. От тях феновете на шоуто ще могат да изберат тези, които искат да чуят в изпълнение на идолите в специален зрителски кръг.

Още за Music Idol

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg