Страх

„Нова телевизия” продуцира български вариант на „Страх”

NOVA • От 0/5

„Нова телевизия” продуцира български вариант на „Страх”Първият сезон на риалити шоуто стартира през пролетта на 2009 г., а  кастингът - от днес
В средата на януари започват снимките на световния формат „Страх”, който ще бъде излъчен по „Нова телевизия” в началото на пролетта на 2009 г.

Авантюристи, смелчаци, хора без предразсъдъци и готови на всичко ще имат най-голям шанс да попаднат в първия сезон на риалити шоуто, където да проверят границите както на физическата, така и на психическата си издръжливост, а също и да спечелят голяма парична награда.

Във всеки епизод три жени и трима мъже ще преминават през различни екстремни изпитания, които имат една цел - да ги предизвикат да се изправят срещу най-големите си страхове и да ги докарат до ръба на физически и психически възможното. Според правилата всеки участник би могъл да напусне играта  във всеки един етап, а третият кръг е определящ за победителя.

Първият и последният кръг ще подлагат на изпитание физическата издръжливост на играчите, а във вторият, който е с най-голяма заслуга шоуто да се превърне в световен феномен, ще бъде подложена на изпитания тяхната психическата устойчивост.

Именно във втория кръг са прословутите задачи, където смелчаците се срещат прекалено отблизо с всяващи страх и погнуса животни като хлебарки, огромни паяци, плъхове и змии. Понякога дори ще им се налага да поглъщат тези животни или части от тях...

Всички, които вярват в себе си, могат да изпращат кандидатурите си за участие на адрес strah@ntv.bg или на телефон 02/94 333 47.

Още за Страх

07:00
24.02.2020
Да продадеш колата си: Астон Мартин DB7 (Wheeler Dealers: Aston Martin DB7) Майк прави страхотна сделка с един стар Астон Мартин DB7. Ще успеят ли той и Ед да възстановят старата слава на поовехтелия британски шедьовър и да го продадат на печалба? (AL)
07:20
24.02.2020
Страхотни изобретения
08:45
24.02.2020
Убийства в Мидсъмър - Стара семейна вражда отново избива след откриването на военен мемориал в Мидсъмър, като кметът обвинява Джони Хамънд за смъртта на баща си, разстрелян като страхливец при Сома, а скоро след това е убит полковник Хенри Хамънд.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg