Dancing Stars

Орлин и Яна Акимова отново поведоха класирането в Dancing Stars

bTV • От 0/5

Орлин и Яна Акимова отново поведоха класирането в Dancing Stars
Орлин и Яна Акимова отново поведоха класирането в Dancing Stars
Галена Великова остави без дъх зрителите на Dancing Stars с ефектно изпълнение. Членът нa журито си партнира с Рангел Спиров, Александър Докулевски и Светлин Димитров в страхотен танц, по време на който показа на звездите какво точно трябва да правят на дансинга.


Орлин и Яна Акимова отново не оставиха никакъв шанс на конкурентите си и поведоха във временното класиране след като журито оцени танцът им на 30 точки. Освен че танцува, поп звездата дори изпълни песента, на която танцуваха – ‘Michelle” на Бийтълс и така тотално спечели журито и публиката в залата.

Веднага след тях на втората позиция се застанаха двойките на Нети и Докулевски и Виолета Марковска и Атанас Месечков. Половинката на Дони заложи на ефектна танго хореография, а Виолета – на фокстрот. Миналата седмица двете актриси попаднаха под атаките на Сашо Диков, който заяви, че Аня Пенчева се справя доста добре за сметка на други звезди, които вече са тренирали различни танци и че това не е равен старт за всички. Снощи Нети и Вили отвърнаха на нападките и заявиха, че като актриси е нормално да заучават различни танци, а и в някои от представленията си са танцували заедно със самата Аня, така че стартът е равен. Самата Пенчева заложи на пасо добле, но няколко грешки в хореографията й отредиха петото място.

Едно от най-ефектните изпълнения отново беше на Илиана Раева, която този път танцува фокстрот и успя да омае журито за пореден път. Илиана  танцува на живо изпълнение на Камелия Тодорова, която беше в залата специално, за да подкрепи златното момиче. Въпреки и перфектното си изпълнение Раева не успя да поведе в класирането и зае 4-та позиция в него.

На последно място отново застана Божидар Искренов, който не издържа на критиките на журито и нападна дори самата Галена Великова, като заяви че и в нейното изпълнение е имало грешки. Така ако Гиби не събере достатъчно зрителски вот до утре вечер отново ще попадне в елиминациите.

В четвъртък специален гост на Dancing Stars ще бъде Марта Вачкова, която ще танцува с Георги Мамалев. Двамата репетират усилено за танца си вече втора седмица като обещават, че изпълнението им ще бъде изключително забавно.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg