Актуално В програмата

Първо изпитание за Ирена Милянкова в Къртицата

Добави коментар

Тарантули по лицата и телата на тримата най-подозирани за саботьори - 14 май, вторник - 20:00 часа.
Тарантули по лицата и телата на тримата най-подозирани за саботьори - 14 май, вторник - 20:00 часа.


Във вторник вечер на живо на изпитание в предверието ще бъдат подложени тримата Заселници получили най-много от гласовете на зрителите, уличаващи ги за саботьори в Групата. На живо в Арената, тримата заподозрени ще се борят с екзотични насекоми в „Минутата на Къртицата”, като ще им се наложи да изтърпят шест тарантули да се разхождат по телата и лицата им. От успеха на това изпитание ще зависи сложността на голямата битка на Арената наречена „Плаващите пясъци“, в която ще се включат всички участници, разделени на два отбора. Това ще е и първата битка за най-новият гост участник в КЪРТИЦАТА – актрисата и модел Ирена Милянкова.

Заедно с Групата тя ще трябва да се бори да освободи някои от участниците от плаващи пясъци. Дали ще се престраши да влезе в калния ров, а другите ще се опитат да я освободят със спуснато въже, или тя ще бъде от спасителния екип, предстои да разберем довечера. Въжето, с което отбора ще спасява застрашеният да падне в калта участник, е завързано за голям и тежък камък на шейна, която е теглена всички в отбора.


И докато Ирена Милянкова тръпне в очакване да разбере каква изненада ѝ е подготвила Къртицата в първата ѝ битка, нейната приятелка и шеф в модна агенция “Визаж”  Жени Калканджиева забърка поредния скандал  с Велислава и Марина. Жени все по-трудно понася провинциалния им манталитет, както тя самата го нарича, и днес ще избухне срещу тях от нещо на пръв поглед незначително.


Кого ще избере Марияна да вземе с нея при Валя и Моро за 24 часа ще разберем тази вечер, когато тя ще получи и един уникален подарък. Гост в студиото на КЪРТИЦАТА ще бъде Христо Бонев - спортно-технически директор на любимия ѝ футболен клуб „Локомотив Пловдив“. Останалите гости в студиото ще бъдат Стела Богомилова, бизнес дамата Ваня Червенкова и постоянната коментаторка Катето Евро.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2