Рейтинг

Къртицата „изкърти” телевизионния ефир

ТВ7 • От 0/5

Ексклузивен лайф на КЪРТИЦАТА донесе рекорд по гледаемост в праймтайма на TV7. Сблъсъкът между лошото момче на NBA Денис Родман и футболната легенда Христо Стоичков е най-гледаното излъчване в праймтаймаза 28 март, а TV7 е на първо място в този час с рейтинг близо 8.5 (пазарен дял над 25%).


Отчетеният общ пазарен дял на близо четиричасовото предаване е почти 21%, което е прецедент в историята на телевизията в България. С този резултат телевизията се нарежда на второ място по гледаемост, категорично надделявайки конкуренцията на NOVA и БНТ в най-гледаното време. “Ценното и показателното на този резултат е фактът, че близо четиричасово предаване държи интереса на зрителите жив през цялото време, което безспорно е най-трудното нещо в телевизионния бизнес. Гордеем се с постиженията на КЪРТИЦАТА и не се съмнявам, че това е само началото на нейното „царуване” в ефира,” коментира изпълнителният директор на TV7, NEWS7 и SUPER7 Николай Бареков.


От старта на най-мащабното риалити в България на 26 март, TV7 е увеличила над 3 пъти аудиторията си в праймтайма в сравнение с изминалите месеци от началото на годината.


В живото предаване на КЪРТИЦАТА поведението на лошото момче на на NBA в шоуто - Денис Родман, коментираха легендата на българския футбол Христо Стоичков, факторът Емил Кошлуков, продуцентът Мартин Захариев и певицата Деси Слава.

Заселниците в Базата на КЪРТИЦАТА се провалиха на първото истинско изпитание на шоуто „Полетът на КЪРТИЦАТА” – скок с бънджи, а Азис не устоя на изкушението да получи личния си багаж, от което Групата загуби част от натрупаната до момента награда. Първите заподозрени в Стаята на откровението на КЪРТИЦАТА са Жени Калканджиева, Кирил Ефремов и Любомир Жечев.  
 

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg