В програмата

Нов етап, нов регламент и нови предизвикателства в Dancing Stars

NOVA • 0/5

Нов етап, нов регламент и нови предизвикателства в Dancing Stars
Нов етап, нов регламент и нови предизвикателства в Dancing Stars

Преди повече от месец, 15 звездни двойки стъпиха на дансинга на емблематичното шоу Dancing Stars 2014. Само 9 оцеляха в оспорваната танцувална надпревара. Всеки четвъртък, професионалните танцьори и любимите български звезди излизат на сцената, за да дадат всичко от себе си и да защитят оставането си в бляскавото предаване. И всеки четвъртък България решава коя от тези звезди напуска сцената завинаги.

Изцяло нов регламент ще направи битката за оцеляване в Dancing Stars 2014 още по-инфарктна - с един час по-малко за доказване пред зрителите и с една двойка повече в надпревара за оставането си в шоуто. Всеки четвъртък, не две, а три двойки ще дават най-доброто от себе си, а зрителите ще произнасят присъдата си точно в 22.00 ч.

Снимки от Dancing Stars 2014

Застрашените двойки ще имат по-малко време и повече конкуренция. Комбината от професионалист и звезден аматьор ще трябва да реши на какво да заложи, за да има шанс за оставане в ефир - риска на чисто новия танц или перфекционизма на вече познатата хореография от любимо изпълнение.

Михаела и Светльо се завърнаха на върха на класацията в Dancing Satrs 2014, Елена стартира от дъното

Дойде моментът, в който журито не само ще оценява, но и ще задава ритъма в Dancing Stars 2014. Първото предизвикателство за този сезон, отправено от Галена Великова, ще изпробва екипната работа на участниците. Два отбора, ръководени от своите капитани, избрани по най-висок до момента бал, ще танцуват два различни танца. Михаела и Светльо бяха избрани за капитани на отбора, който ще доказва познанията си в дебрите на пасо доблето. Поради отсъствието на Дарин и Ани, Нели и Наско бяха избрани за капитани на втория отбор, който ще даде най-доброто от себе си в сферата на тангото. Отборът-победител ще прибави цели 10 точки към индивидуалните си изпълнения.

Михаела и Светльо - в Dancing Stars

За победители в горещата битка миналата вечер бяха провъзгласени Михаела и Светльо. Танцът им с нищо не показа напрежението и неразбирателството, нахлуло в отношенията им тези дни. Двамата показаха салса, която помете всичко по пътя си. Впечатляващите, но и опасни поддръжки, които станаха повод за леките разпри в двойката, бяха черешката на сочната им хаванска приказка. Пиперливата им сласа ги отведе отново на върха с цели 38 точки и бе провъзгласена за Танц на седмицата. Хубавата Елена се завърна с фанфари и сърдечно посрещане на сцената на Dancing Stars 2014. Или поне така започна всичко. Абсолютен шок предизвика невижданата оценка на Алфредо Торес. След салсата на Елена и Деан, колоритният съдия вдигна табелката с 1 точка. "Мисля, че и в световен мащаб тази оценка е прецедент", изуми се Александра Сърчаджиева. "Те изпуснаха цялата хореография, това е реалити-шоу, казвам каквото мисля", остана непоклатим г-н Торес, дори след всички последвали въпроси и изумени погледи. Общият им резултат от 20 т. ги повлече на дъното на класацията.

Как ще се справят звездите с напрежението от приближаващата развръзка? Какви ще са предизвикателствата и на другите членове на журито? Кои са най-достойни за бляскавите титли Крал и Кралица на бала?

Всичко това и много повече, вторник и четвъртък, само по Нова, само от 20 ч.

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg