Dancing Stars

Никълъс Кейдж ревнувал приятелката си от Антон Касабов

0/5

Антон Касабов
Антон Касабов

Сани Жекова се включва за първи път в Dancing Stars – утре, вторник 18 март от 20.00 часа по Нова

Майстор по бойни изкуства, холивудски каскадьор, сбъднал американската мечта. Антон Касабов, един от най-сексапилните участници в Dancing Stars 2014 е роден в София, но постига успехи в меката на киното Лос Анджелис, където професионалните му ангажименти го срещат с многобройни звезди. Антон притежава собствена школа за бойни изкуства за деца, където холивудските знаменистости водят децата си да тренират, сред които и синовете на Дейвид Бекъм.

Мъжка ревност – така Антон се запознава с Никълъс Кейдж, който видял в нашия секссимвол заплаха. Жената на Кейдж завела детето им на тренировки и се заговорила с Касабов, на което мъжът й изревнувал. Впоследствие двамата мачовци намерили общи теми на разговор, сред които най-любимата била за актьорското майсторство.

А как ще се справи със слеващия си танц в най-бляскавото танцувално шоу в ефира Dancing Stars, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

Александра  Жекова

Тогава за първи път на сцената на Dancing Stars ще излезе и бронзовата световна медалистка по сноуборд Александра  Жекова. Тя се впуска на дансинга заедно със своя партньор Симеон Тимов и ще ги видим във вихъра на най-бързия и ескплозивен танц - джайв.
Как ще се представи тя и кой ще бъде победителят на вечерта, ще видим утре, от 20.00 часа по Нова.

Dancing Stars 2014 – утре, 18 март от 20.00 часа по Нова.

Още за Dancing Stars, Александра Жекова, Антон Касабов, Денсинг старс, Никълъс Кейдж

16:35
23.07.2020
Да охраняваш Тес, комедийна драма, САЩ, 1994 реж. Хю Уилсън, с Шърли Маклайн, Никълъс Кейдж, Остин Пендълтън, Едуард Алберт, Джеймс Ребхорн, (12)
07:00
24.07.2020
Да охраняваш Тес, комедийна драма, САЩ, 1994 реж. Хю Уилсън, с Шърли Маклайн, Никълъс Кейдж, Остин Пендълтън, Едуард Алберт, Джеймс Ребхорн, (12)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg