Актуално В програмата

„Необяснимо” размива границите между реалността и паранормалните явления

Добави коментар

Discovery Channel излъчва премиерния втори сезон на поредицата на „Необяснимо” от 9-и януари

Discovery Channel излъчва премиерния втори сезон на поредицата на „Необяснимо” от 9-и януари

В премиерния втори сезон на поредицата „Необяснимо“ разбираме детайли от нови загадъчни истории, които към настоящия момент нямат правдоподобно обяснение.

Необяснимо

Документалното предаване разследва мистериозни срещи с НЛО, гиганти и истории за екзорсизъм. Новият сезон на „Необяснимо” започва излъчване на 9-и януари, петък, от 22:00 ч. по Discovery Channel. Документалната поредица ще запознае зрителите със забележителните истории за редица реални открития, ще ги срещне с откривателите и ще проучи необяснимите факти. Очевидци ще разкажат истински истории за невероятни събития от цял свят, които ще бъдат представени с помощта на драматични възстановки, подкрепени от научни факти и архивни доказателства.

Необяснимо

Всеки епизод от поредицата разследва едни от най-странните и енигматични инциденти, случили се в Балтийско море, Босна и Херцеговина, Шотландия и Сибир. „Необяснимо” се фокусира върху наличните доказателства, за да открие причината за случването на трудните за обяснение събития.

Необяснимо

Поредицата отговаря на въпросите дали в Хаити наистина съществуват зомбита и дали намерените кости на женски и мъжки индивиди в Грузия свидетелстват за съществуването на гиганти на земята в миналото. Възможно ли е новите убедителни доказателства да хвърлят нова светлина върху мистериозното безследно изчезване на трима мъже от Шотландия преди 100 години? Дали новите видеозаписи ще потвърдят досегашните свидетелства на очевидци, убедени в съществуването на легендарното същество чупакабра?

Новият сезон на „Необяснимо” търси отговори на тези и още много въпроси, свързани с едни от най-големите световни мистерии всеки петък от 22:00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Необяснимо