В програмата

Мисия вкара всички супергерои в Изолатора на Къртицата

0/5

Мисия вкара всички супергерои в Изолатора на Къртицата

Тази вечер 7-те супергерои ще бъдат провокирани да тръгнат по следите на Къртицата и да стигнат до истината за саботьора в Базата. В една от последните си мисии, Заселниците ще търсят подсказващи бележки, които ще ги препращат към следващ жокер и накрая до карта, която ще ги отведе до място, на което ще видят Къртицата в цял ръст.

Довечера участниците ще претърсят из основи цялата Базата, а картата ще ги отведе до тайния тунел към Изолатора.

Къртицата

Къртицата

Къртицата

Къртицата

 

Емил Каменов

Домакинът Емил Каменов любезно ще им отвори решетката на затвора си, а гостуващите съотборници ще бъдат разочаровани да получат снимка със самите себе си. Разочарованието им обаче ще стане два пъти по-голямо, когато разберат, че пътят обратно към Базата е блокиран за следващите 24 часа.

Сплотеният колектив на оцелялата седморка, ще се тръшне по матраците, а претенциите на ММА боеца Жоро отново ще нагнети битовото напрежение в малкото пространство.

Ще узнаят ли участниците истината за Къртицата, предстои да разберем тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Благотворителната мисия на супергероите и техните ръчно рисувани тениски, продължава успешно да добавя средства по сметката на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания”, с цел изграждането на Възстановителен център за онкоболни деца в с. Опицвет, общ. Костинброд.

Бориса Тютюнджиева

Най-голямата дарена до момента сума е от футболиста Ники Михайлов, който брои 500 лв. за да се сдобие с тениска, изработена от Бориса Тютюнджиева.

Утре предстои да видите атрактивна игра на пейнтбол, която ще излъчи и първия сигурен финалист в Къртицата 2. Кой е той, ще стане ясно още тази вечер.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg