В програмата

Мария Сапунджиева и Цветелин Кънчев в “Комбина”

0/5

Лора Крумова, Мария Сапунджиева
Лора Крумова, Мария Сапунджиева © архив

В "Комбина" тази неделя ще говори лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев. В разговор с Лора Крумова той ще коментира етническото напрежение завладяло страната и ще отговори на въпросите:

Кой пали и се заиграва с етническата карта на България? Има ли политически чадър над джебчийската мафия и определени ромски фамилии?

Едни различни майка и дъщеря разказват за отношенията и живота си. Галя Щърбева ще срещне зрителите с Ваня Щерева и порасналото ѝ момиче Мила Роберт. За общата им страст – музиката, различните характери и мечтите им.

Централен гост в предаването тази неделя ще бъде актрисата Мария Сапунджиева. Какъв е огледалният свят на една от най-обичаните ни актриси и повече за превъплъщенията й на сцената и в живота – очаквайте интервюто на Лора Крумова с Мария Сапунджиева по NOVA.

Да пазиш традициите. Историята за живота на 30-годишната Христина Белева, която обиколи света с една гъдулка. Как се покоряват международни музикални сцени и защо чужденците обожават този музикален инструмент, ще сподели гостът на Галя Щърбева.

Неразказвани истории за живота и смъртта на Васил Левски е темата в Късите разкази на Мария Йотова. Защо мистериите около него остават и до ден днешен, както и повече за кръвната връзка и трите поколение след него, гледайте в "Комбина".

Краси Боев тази седмица ще срещне зрителите с най-тежкия българин Гриша Георгиев. За живота в 260 килограмово тяло и как оцеляваш в една негостоприемна и непригодена среда, ще са само част от темите в разговора с българина.

Още за Комбина, Мария Сапунджиева

22:55
20.09.2017
Нюйоркска комбина I, 2 еп., драма, САЩ, 2017 реж. Ърнест Дикърсън, с Джеймс Франко, Маги Джилънхол, Гари Кар, Маргарита Левиева, Лорънс Гилиард Джуниър, (18 плюс)
23:30
21.09.2017
Живот на остров - От Манхатън в Ийст Хамптън - Младо семейство от Манхатън заменя небостъргачите за пясъчните дюни на Ийст Хамптън, Ню Йорк. С помощта на местен брокер те търсят перфектната комбинация от природа и плаж, за да реализират своите мечти за со
00:00
22.09.2017
Бързи и шумни: Театър на разрушението: Невероятна комбинация (Fast N` Loud: Demolition Theatre: Alligators, Monkeys, and Outlaws. Oh My...) Ричард, Кристи и двама техни гости насочват поглед към най-лудешките моменти, уловени от видеокамерите.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg