В програмата

Мария Илиева: „Софи Маринова ме поздрави след шоуто в понеделник вечер“

0/5

Мария Илиева: „Софи Маринова ме поздрави след шоуто в понеделник вечер“

„Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените вокални артисти в България. Притеснявах се много за образа на Софи Маринова, защото тя има световен глас. След изпълнението ми написа, че съм била страхотна и много се е забавлявала“, разказа Мария Илиева в студиото на "Здравей, България".

 

Българската поп икона благодари за подкрепата на публика, жури и колеги, както и на специалистите, помогнали й в навлизането на уникалния тембър на Софи. Мария добави, че едно от големите предизвикателства са сроковете, в които трябва да развиеш образ, а именно да се превърнеш в друг артист в рамките на една седмица. 

 

Добави описание

 

„Новият ми образ в „Като две капки вода“ е част от филма „Най-великия шоумен“. Песента е номинирана за Оскар и се изпълнява от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е много силно – именно да приемаме различните и да се научим да се обичаме. Образът е труден, но и много интересен“, загатна певицата, която гостува в студиото със сина си Александър. 


В понеделник вечер от 20:00ч. осемте звездни участника отново ще се впуснат в световни образи с колоритни появи и изпълнения, които могат да надминат оригинала.


Не пропускайте седми сезон на „Като две капки вода“ по NOVA.       

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg