В програмата

Маргарита, Веселка, Сами и Краси са финалисти във „Фермата: Нов Свят“

0/5

Маргарита, Веселка, Сами и Краси са финалисти във „Фермата: Нов Свят“

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на финала на пети сезон на „Фермата“ в събота вечер. Четиримата извоюваха местата си  след поредица от три елиминационни дуели на малката Арена в стопанството през последната седмица на шоуто.

 

Добави описание


След разпределяне на опонентите в решаващите битки амбициозна учителка Маргарита остана без съпернички и автоматично се класира на финала. Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист, след като  разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана Виткова. По този начин тя отстрани не само нея, но и дъщеря й Велислава Димитрова, с която влязоха като един играч в шоуто.

 

Добави описание


Автомонтьорът Красимир Джунов осигури мястото си на финала на 14 декември като показа превъзходство в тежка битка със софтуерния инженер Димитър Караиванов.

 

Добави описание


Последният, четвърти претендент за титлата, е фитнес треньорът Сами Хоссни. Той удържа категорична победа срещу военния Станислав Борисов. Двамата най-добре подготвени физически мъже влязоха в убийствена схватка с тежки изпитания, които буквално ги оставиха без дъх. Сами се оказа по-силен и спечели, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди големия финал. Той си тръгна с високо вдигната глава, подкрепян от останалите финалисти, които го нарекоха „гордост за България“, „смело сърце“ и „истински воин“.

 

Добави описание


На 14 декември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще проследят на живо битката на четиримата финалисти. В събота вечер феновете ще изберат кой от тях е най-достоен да спечели наградата от 100 000 лева чрез смс гласуване, за което линиите ще бъдат отворени по време на последния дейли епизод на шоуто в петък. Зрителите ще имат по-малко от 24 часа да решат кой е техният фаворит и да го подкрепят.


Победителят в пети сезон на най-гледаното риалити ще бъде най-комплексният и умел победител в българско риалити досега. Той ще бъде определен по 3 различни един от друг компонента, които ще станат ясни в събота от 20.00 часа.

 

Добави описание


За втора поредна година големият финал на „Фермата“ ще може да бъде проследен и на уебсайта на предаването fermata.btv.bg, където благодарение на 360-градусова камера феновете ще получат ексклузивен поглед към всичко, случващо се пред и зад кадър, в реално време.

 

Кой от четиримата финалисти ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 14 декември, от 20.00 часа, по bTV.


 

Още за Фермата

23:00
10.07.2020
Аляска: Последната граница: Епизод 15 (Alaska: The Last Frontier: Fall Scramble) Доведени до ръба на издръжливостта си от суровите атмосферни условия, обстоятелствата и отношенията помежду си, семейство Килчър продължават да работят заедно във фермата. (9
17:40
11.07.2020
Голямото състезание с камиони за храна (Series 8): Свежи акценти от фермата (Episode 5)
02:20
13.07.2020
Правилата на фермата (Series 3): Нанси на лов (Episode 10)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg