В програмата

Мъжете атакуваха Виктория в леглото й в Къртицата 2

0/5

Мъжете атакуваха Виктория в леглото й  в Къртицата 2
Мъжете атакуваха Виктория в леглото й в Къртицата 2

В четвъртък вечер, Базата ще се разгорещи от мечти за секс и бурни планове за наваксване на пропуснатото време. Мъжете ще предвкусват радостта от края на монашеския им престой в Къртицата 2 и само самотните сърца - Емил Каменов и Бориса, видимо ще бъдат тъжни.

Костя

В дейли епизода, 8-те супергерои ще играят за 4000 лв. в мини-мисия, която изисква от всеки да посочи защо трябва да спечели формата. Накрая, всеки участник трябва да напише името на предполагаемия победител в Къртицата 2 и да пусне плика в кутия. Ще бъде ли успешна мисията или супергероите ще посочат повече от две различни имена за победител, ще видите тази вечер от 21.30 ч. по TV7.

Ивайла като  Жоро

Сано като Бориса

Новата мисия ще даде на Заселниците картбланш в рамките на 2 минути да имитират без думи свой съотборник. Има ли изгряващи актьорски таланти сред Заселниците и кой най-добре владее жестовете и мимиката – не пропускайте забавната вечер на Имитаторите.

Манекенката Виктория Джумпарова ще стане център на мъжкото внимание в Базата.

Творческата й работа с Бориса, посветена на изрисуването на тениски, ще бъде съпровождана от щедрите алкохолни коктейли на Костя.

Вики рисува

Емил Каменов ще го обвини в неприлични намерения към дамите, а хитрия капан на съотборниците ще приклещи пищящата Джумпарова в собственото й легло с всички налични мъже.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg