В програмата

Ловците с нова победа в териториалната битка в „Игри на волята: България“

0/5

Ловците с нова победа в териториалната битка в „Игри на волята: България“

Огромна концентрация, сила, отборен дух и хъс за победа показаха участниците в третата териториална битка на „Игри на волята: България“. Зрелищното изпитание включваше сглобяване на голяма лодка, гребане до понтон, построяване на стълба и подреждане на изключително сложен пъзел. Към племената се присъединиха и двама нови авантюристи – Борислав ще бъде част от борбените Ловци, а Чудомир ще се състезава рамо до рамо с Рибарите.

 

Добави описание


Преди териториалната битка играчите в трите племена взеха решение кои ще бъдат лидерите през новата седмица. При Рибарите водачеството за пръв път се поема от жена – бизнес дамата Христа. Жътварите и Ловците за втора поредна седмица избраха техни капитани да станат доказалите се състезатели Вайс и Тодор.


При старта на важната битка Рибарите започнаха с голяма преднина пред останалите отбори, но Ловците за пореден път доказаха своята амбиция за победа и мобилизираха силите си. Те наваксаха изоставането и се справиха най-бързо със задачите си, следвани плътно от Рибарите. Жътварите от своя страна дадоха всичко от себе си, но времето не им достигна, за да се справят оптимално с играта.

 

Добави описание


Оспорваната надпревара за територия реши на всички привилегии в Резиденцията през новата седмица заслужено да се радва отлично сработеното племе на Ловците. Добра новина има и за Рибарите, които се насочиха към Стопанството и най-накрая се измъкнаха от тежките условия на Дивата река. Тяхното място там – без храна, без принадлежности и изложени на природните стихии, ще заемат Жътварите, които се класираха на трето място в битката.


Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Още за Игри на волята, Игри на волята: България

21:00
20.10.2020
Игри на волята: България (премиера) - риалити, сезон 2
21:00
21.10.2020
Игри на волята: България (премиера) - риалити, сезон 2
21:00
22.10.2020
Игри на волята: България (премиера) - риалити, сезон 2

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg