В програмата

Кулинарна томбола и мастърклас на топ сладкаря Chef Павел Павлов в MasterChef

0/5

Кулинарна томбола и мастърклас на топ сладкаря Chef Павел Павлов в MasterChef

Тази неделя, 20 септември започва същинската надпревара за наградата от 100 000 лв. и престижната титла MasterChef на България. Точно в 20 часа 10-те хоби-готвачи ще изпробват не само своите умения, но и своя късмет в кулинарната томбола, приготвена им от Chef Роу, Chef Токев и Chef Михалчев.

 

Добави описание


Първото голямо предизвикателство пред участниците тази есен ще бъде да приготвят празнично ястие с продукта, който им се падне от кулинарната томбола. Късметът се усмихва на Файчето, който е известен с това, че обича да готви с тесто. Изключително щастлива от  късмета му е  Куин, за която въпросният продукт е истински кошмар. Самата тя е доволна от късмета си, както и Добата, Елени, Краси и Йордан.

 

Добави описание

 

Късметът за съжаление няма да се усмихне на Петя, Неда и Виолина, която споделя за „своя късмет“, че го дава на котките. Най-добре представилият се участник ще спечели значката за имунитет, а неговите двама подгласници уникалната възможност да отидат на мастърклас.

 

Добави описание

 

В неделя вечер истинска наслада за сетивата ще бъде уникалната демонстрация на работата с шоколад и изработването на многопластов сладкиш, направена от световноизвестния Chef-сладкар Павел Павлов. А кои са двамата участници, които ще се докоснат до уникалният шанс да творят с шоколад и как ще завърши тяхното съревнование, феновете ще видят тази неделя.  

 

Добави описание

 

След насладата от шоколадовите изкушения, напрежението в кухнята ще се покачи. А основната причина отново ще се окажат…яйцата. Само че този път не какви да е яйца, а шотландските. Кой ще бъдат хоби-готвачите, които ще се пържат на стрес теста в неделя феновете ще видят от 20.00 часа на 20 септември по bTV.

Още за MasterChef

17:00
24.10.2020
MasterChef - кулинарно шоу, с.6 еп.21, 22
14:45
25.10.2020
MasterChef - кулинарно шоу, с.6 еп.22
20:00
25.10.2020
MasterChef - кулинарно шоу, с.6

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg