В програмата

Криско за преобразяването в Емил Димитров: „Това е огромна отговорност!“

0/5

Криско за преобразяването в Емил Димитров: „Това е огромна отговорност!“

Нови емоции ще завладеят участниците на „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. Шоуто ще бъде открито от малката Крисия, зад чийто образ се крие една от най-усмихнатите актриси на театралната сцена.

След автентичното представяне на парчето Aicha, този път Криско ще влезе в образа на българската легенда Емил Димитров. „Това е огромна отговорност! Горд съм, че ще представя един от най-великите български артисти“, споделя рапърът, който признава, че предстоящото изпълнение ще бъде истинска чест за него.

Маца ще се върне в златните години на съветското кино с песента на Емил Боярскии към филма „Д‘Артанян и тримата мускетари“. Част от подготовката на чаровната актриса е дуел с рапира, който да я пренесе в епохата на героични дела, с които е свързано парчето.

  „Осъдени души“ на Лили Иванова, която е част и от едноименната лента ще прозвучи в изпълнение на Жана Бергендорф.

Известен с артистичните си изяви, АЗИС ще влезе в образа на Сабрина и нейния единствен, но вечен хит Boys, Boys, Boys.

След екзотичните танци, Джуджи ще трябва да прескочи нова по-висока летва с образа на Кайли Миноуг.

Победителят от миналия концерт – Ненчо Балабанов, ще премине от еуфоричното представяне в мелодраматичния образ на латино идола Енрике Иглесиас и песента Hero. 

Фицата ще опита рап амплоато с образа на 100 кила.

Актьорът, който печели овациите не само на театралната сцена, но и в „Като две капки вода“, споделя, че познанството му с варненския рапър ще му помогне за хип-хоп ролята за понеделник вечер.

От кралица на партито Нона ще се превърне в Кралицата на поп музиката – Мадона и парчето й La isla bonita. Как ще се справи Маца с първата си мъжка роля в шоуто?

Кой ще грабне първото място в края на вечерта? – ще разберете в понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg