Актуално В програмата

Криминалната комедия "Господин Х и морето" започва от 1 март по NOVA

Добави коментар

Зрителите ще могат да гледат първия епизод на най-новия български сериал от 20.00 ч. в ефира на телевизията

Любимият български актьор Калин Врачански гостува в "Здравей, България" с една от екранните му партньорки Доротея Толева, където издадоха интересни факти около героите си, снимките и сюжета на криминалната комедия "Господин Х и морето". Двамата разкриха, че в сериала ще видим и няколко много забавни и талантливи деца, с които е било истинско предизвикателство да работят.

 

Добави описание

"Действието се развива в морската ни столица, а сюжетът разказва историята на един чаровен и комбинативен измамник, който обаче е и много самотен. След голям удар той се скрива във Варна под самоличността на учителя г-н Деян Христов, но когато отива там, се оказва, че трябва да остане повече време", сподели за героя си Калин Врачански.

Добави описание

"Моята героиня - Виктория Кънчева - е потисната жена, която пропагандира независимост, феминизъм, но всъщност страда от обратното. Тя е жена, която през повечето време си стои вкъщи, функция е на мъжа си и опитва по някакъв начин да компенсира това чрез социални активности," разказа Доротея Толева.


Най-новият български сериал “Господин Х и морето“, чието работно заглавие бе "Фалшив герой", носи заплетени комични любовни и житейски ситуации, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и отношенията му с четири различни жени. Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш.


Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.


Не пропускайте началото на най-новия български сериал - на 1 март, петък, от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господин Х и морето

Двоен епизод за финала на "Господин Х и морето"

„Всяка четвърта жена изневерява“, според проучване на „Господин Х и морето“

Борислав Чучков влиза в "Господин Х и морето"

Актьорите от "Господин Х и морето" - готови за среща в класната стая

Кучето Пешо спасява живота на г-н Христов в „Господин Х и морето“