В програмата

„Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA с големи промени и неподозирани изненади

0/5

„Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA с големи промени и неподозирани изненади

Новият сезон на „Като две капки вода“ ще стартира съвсем скоро. В шоуто ще има много промени и изненади“, разказа Димитър Рачков по време на своето гостуване в "Комбина" .

Водещият на уникалното шоу за преобразявания допълни, че петият сезон ще се завърне в ефира на NOVA с оригинален каст, който ще провокира с непредвидими персонажи. По традиция хитовото шоу в България ще събере някои от най-големите звезди и жури от професионалисти с подобаващо чувство за хумор.

„Все още нямаме право да издаваме членовете на журито, но искрено се надявам Маги Халваджиян да бъде там. Той е изключително важен за нашата роля със Зуека“, разказа Рачков, който дори шеговито апелира към хората да гласуват за оставането на продуцента на шоуто в журиращото трио. 

Двамата водещи ще поддържат усмивките на милиони зрители и този сезон, споделяйки предизвикателствата на сцената с любими лица и доказани артисти.

 

Кой ще бъде част от петия сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания у нас? Какви изненади ще донесе новото издание на „Като две капки вода“ – предстои да разберете, скоро по NOVA.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg