В програмата

Жените царуват в новия сезон на VIP Brother тази есен по NOVA

0/5

Жените царуват в новия сезон на VIP Brother тази есен по NOVA

 Жените ще царуват в новия сезон на VIP Brother през есента по NOVA. Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина.  Шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, се завръща в ефира през есента, а темата „Женско царство“ обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите.

 

Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено VIP Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.

 

Ще са подложени ли мъжете на тежки условия в Къщата? Ще има ли въобще мъже сред съквартирантите? Каква ще е волята на жените в най-известната къща? Как гледа Big Brother на идеята жените да управляват Къщата? Кои ще са цариците и ще имат ли царе до себе си? Ще има ли война между мъжете и жените? Кой ще надделее и кой е всъщност силният пол? Кои са звездните участници в новия сезон на шоуто?


Отговорите на всички тези въпроси ще разберем във VIP Brother: Женско царство – тази есен само по NOVA.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg