В програмата

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

0/5

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?
Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

В петъчното живо предаване от Базата, зрителите ще разберат отговора на въпроса „Ивайла ли е Къртицата?” и ще промени ли той хода на играта, която е на ден разстояние от своя голям финал.

Какво се случи по време на злополучната Мисия с Мис България 2001, как се стигна до тежкия инцидент и какво ще разкажат супергероите за преживяното, предстои да видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7. След неочакваната контузия на Ивайла Бакалова, екстремната Битка от катапулта беше прекратена и участниците се върнаха в Базата.

Къртицата

Довечера зрителите ще си припомнят най-доброто от Битките на Заселниците и ще видят последната Мисия за сезона "Цилиндърът на Къртицата". Шестимата участници ще балансират върху цилиндър на височина, а това ще бъде и последното изпитание за един от супергероите.

Тази вечер предстои общият елиминационен тест, в който Виктория, Георги, Емил, Костя и Александър Сано ще се борят за оставане в играта на крачка от финала.

Евгени Иванов – Пушката ще бъде защитен от спечеления през седмицата имунитет. С имунитет, но таен, ще се ползва и Къртицата в отбора, която ще бъде привилигирована на тестовете и Битките в полуфинала и финала утре вечер.

Къртицата

От днес, зрителите могат да гласуват и дават своите предположения за Къртица. Ако до събота вечер, Къртицата се сдобие с над 50% зрителски вот, парите от нейната сметка ще отидат при някой от гласували за нея.

Къртицата

В живото предаване довечера, зрителите за пръв път ще видят и кое провокира Емил Каменов да анализира в колоритен стил различието между известните и неизвестните участници в играта. Като жертва ли се чувства монтанският охранител и какво лично виждане има за представянето си в Къртицата 2, очаквайте тази вечер. Бориса Тютюнджиева ще бъде гост в живото студио, за да сподели честно ли е играла на елиминационния тест срещу Каменов и действително ли е посочила Костя за Къртица.

Една жена и петима мъже са на крачка от победата в най-мащабната риалити игра в телевизионния ефир. Полуфиналният сблъсък предстои в разтърсващото живо предаване довечера.

 

Още за Къртицата

14:05
22.10.2020
Военни престъпления: Лос Анджелис - След като екипът не успява да открие къртицата в отдела, заместник-министърът на отбраната Корбин Дъган настоява за ново ръководство и отнема отдела в Лос Анджелис от Хети и Грейнджър.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Ивайла Бакалова ли е Къртицата? (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg