Актуално В програмата

Ивайла Бакалова с тежка фрактура на крака в Къртицата 2

Добави коментар

Четири дни преди големия финал в Къртицата 2, Ивайла Бакалова претърпя тежък инцидент.

Четири дни преди големия финал в Къртицата 2, Ивайла Бакалова претърпя тежък инцидент.

При вчерашната Мисия, супергероите  бяха изстрелвани с катапулт и се приземяваха върху мрежа, обезопасени с въжета. Силният камшичен удар на въжето е станал причина Ивайла да получи тежка полифрагментна фрактура на крака.

Веднага след инцидента на Бакалова ѝ е оказана първа помощ, била е шинирана на място и откарана в МБАЛ София Мед. Днес предстои първата операция на Мис България, която ще бъде извършена от д-р Бисер Бончев – завеждащ Отделението по ортопедия и травматология в МБАЛ СофияМед.

Според правилата на формата още преди влизането си в предаването всеки участник подписва договор, че е информиран и е съгласен да участва в мисии от всякакъв екстремен характер.

Отделно преди всяка екстремна мисия участниците подписват декларация, в която заявяват, че са наясно с рисковете и доброволно участват в мисията.
 
Всеки един от участниците има застраховка от прокукцията и при нужда от лечение разходите се поемат изцяло от продукцията.

32-годишната Ивайла Бакалова бе сред златната седморка-финалисти в Къртицата 2 и един от най-силните играчи в телевизионното риалити. Неочакваният инцидент на крачка от финала на 17-ти май, слага край на участието ѝ в играта, но най-важното в момента е благополучното ѝ лечение и възстановяване.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата , Ивайла Бакалова

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2