Актуално В програмата

Танцьорката Индира напусна Къртицата

Добави коментар

Индира елиминирана от играта, Емил Русев отново в Изолатора. Бориса Тютюнджиева ще съди охранителя Емо Каменов за накърняване на имидж.

Индира елиминирана от играта, Емил Русев отново в Изолатора. Бориса Тютюнджиева ще съди охранителя Емо Каменов за накърняване на имидж.

Съботното живо предаване Къртицата 2 изправи супергероите пред опасни въздушни препятствия, груби словестни битки и цинични обиди.

Добави описание

Четвъртата голяма Битка бе успешно спечелена от Групата, а Бориса и Александър Сано се превърнаха в безстрашните герои на екшъна „Земя-Въздух”.

Индира се предаде пред изпитанието

Танцьорката Индира се предаде пред изпитанието да премине по моста, издигнат на 25-метрова височина, а малко по-късно загуби и елиминационния дуел с Емил Русев.

Добави описание

39-годишният бизнесмен отново се оказа с най-много забодени копия от своите съотборници и за втори пореден път отиде на елиминации. Завръщането му в Базата ще стане след пореден мъчителен престой в Изолатора, а оцеляването му само ще затвърди убеждението на Заселниците, че именно той е Къртицата.

На фона на зрелищната Битка „Земя-Въздух”, в Базата на Къртицата 2 се разрази един предизвестен за зрителите и неочакван за участниците скандал.

Бориса

Разказът на гарда Емил Каменов за „холивудските” похождения на топмодела Бориса Тютюнджиева, стана достояние на самата главна героиня, а реакциите не закъсняха. Бориса заяви, че ще съди до дупка Емил Каменов за уронване на имиджа и го призова да докаже, кога, къде и с кой звезден актьор е била. Тя заяви, че никога не е виждала наживо Силвестър Сталоун, за кого всички участници подозират, че е нейната „топла връзка”. Междувременно, свръхемоционалната Марина Мицич отново намери повод да критикува Бориса, а женския им спор прерастна в грозни обвинения, коя какви пластични корекции има.

Днес казанлъшкият плейбой Борислав празнува своя 29-ти рожден ден, а ще празнуват ли в Базата – предстои да видите. Как ще се развиват  все по-яростните междуличностни конфликти в Къртицата 2 и кой от играчите ще се окаже с най-стабилна психика и подготвен за същинската игра – очаквайте в новите епизоди.

Ексклузивните включвания от Базата на Къртицата 2, наживо, всеки делничен ден от 11.30 ч. до 12.30 ч.

В понеделник вечер, в дейли епизода очаквайте нова доза стратегии, подозрения и изкушения в търсене на Къртицата  –  20.30 ч. по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2