В програмата

Графа запретва ръкави в първия епизод на “Бригада Нов дом”

0/5

Графа запретва ръкави в първия епизод на “Бригада Нов дом”

 “Бригада Нов дом” се завръща ударно в ефира на bTV, този четвъртък от 21:00 ч. с още по-дълги епизоди – чак до 22:30 ч. и с още повече емоции и усмивки. За първи път в историята на предаването в екипа на бригадата ще се включат и едни от най-любимите известни личности на България. В първия епизод на новия, 5-и сезон, ще видим Графа в съвсем различно амплоа.

 

Добави описание

 

Той ще запретне ръкави и ще вложи сърце, душа и разбира се песен, в изграждането на новия дом на сестрите Николета (21 г.) и Симона (17 г.) от София. Двете са останали сирачета и повече от всичко мечтаят да заживеят заедно, но старият апартамент от детството им е в пълна разруха. Това е и причината журналистът Даниела Кънева да се обърне, с тяхната тежка история, към Мария Силвестър и бригадата на Караджов, които да сбъднат мечтата им за ново начало.


Освен по-дългите епизоди и участието на гост-звезди, един от новите моменти в 5-и сезон ще е и включването на още един член в екипа на бригадата. Това е Екатерина Ташева-Чери, която ще прояви умението си да превъща стари и непотребни вещи в неочаквани, разкошни предмети за новите домове на героите в предаването.

 

Добави описание


Някои от гост-звездите, които ще се включат в следващите епизоди на “Бригада Нов дом”, са Георги Тошев, Емилия, Ники Илиев, Димитът Павлов и други. Всички те ще вдъхновяват зрителите пред екрана в 14-е нови епизода на поредицата.

Още за Бригада нов дом

15:00
31.10.2020
Бригада Нов дом - социален проект
15:00
31.10.2020
Бригада Нов дом - социален проект

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg