В програмата

Фитнес моделът Биляна Йотовска се включва в новия сезон на "Смени жената"

0/5

Фитнес моделът Биляна Йотовска се включва в новия сезон на "Смени жената"

След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните и забавни риалити формати в света - „Смени жената” - предаването се завръща с нови истории по bTV от 28 февруари. 

 

Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21 часа, ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики. Зрителите ще станат свидетели на уникални истории, с много колизии и обрати, които ще променят гледната точка на участниците към семейния живот.

 

„За пореден път bTV ни дава възможност да направим проект със смисъл и съдържание“, споделя пред bTV Иван Христов, изпълнителен продуцент на „Смени жената“.


В новите 14 епизода няколко семейства ще разменят съпругите си и ще заживеят по коренно различен начин за една седмица. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство.

 

„Социалният смисъл на размяната на две крайности е да намериш златната среда. Смисълът е участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да преосмислят живота си и отношението си към гледната точка на другите“, коментира социалната страна на шоуто главният редактор на „Смени жената“ Николай Николов.


Зрителите на bTV ще имат възможност да надникнат в домовете на няколко популярни семейства, едно от които на фитнес модела Биляна Йотовска и шампиона по културизъм Митко Димитров, както и да проследят културния сблъск на двойки с противоположни ценности, например съпруга -евангелистка, която се разменя с жена, щастлива да бъде водена на каишка от съпруга си на публични места.


 

Още за Смени жената

15:45
21.02.2019
Смени жената - с.2 еп.11
15:45
22.02.2019
Смени жената - с.2 еп.12
15:45
23.02.2019
Смени жената - с.2, еп.13

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg