В програмата

Енджи сгодява Алекс и Дани Петканов във VIP Brother

0/5

Енджи сгодява Алекс и Дани Петканов във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще гледат на живо истински любовен сериал. Някои от тях ще се радват толкова много на младите влюбени, че ще решат да скрепят връзката им с пръстен, други просто добронамерено ще се забавляват, а трети ще продължават да злословят по адрес на Алекс Богданска.

 

Добави описание

 

Изолацията в най-известната Къща и Съквартирантите в нея определено повлияха на Александра и Даниел да намерят отново пътя един към друг, но тази вечер ще видим как същите тези фактори едновременно ще се опитват да ги сближат още повече и да ги отдалечат отново. Енджи ще бъде особено щастлива от настъпилите промени в отношенията между Алекс и Дани. В изблик на радост, тя ще подари на Богданска пръстен, който да символизира любовта ѝ с Петканов. Красивата ливанка ще обрече двамата млади един на друг и ще признае, че за първи път вижда толкова истинска и искрена любов като тяхната.

 

Добави описание

 

Докато Енджи се радва на младата двойка, Цуни ще продължи със заканите си да разкрие шокиращи факти от миналото на Александра. Тя обаче няма да остави нещата така и лично ще му зададе някои въпроси. Как ще отговори той и ще се превърне ли това в пореден повод за скандали в засега безоблачното небе над Къщата, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

По време на живото предаване на VIP Brother снощи, зрителите решиха шоуто завинаги да напусне журналистът Антон Стефанов. Пред Ники Кънчев Тони заяви, че ролята на коментатор е в пъти по-лесна отколкото тази на участник и призна, че играта в крайна сметка го е надиграла.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg