Big Brother

Емануела избра любовта и напусна къщата

0/5

Емануела избра любовта и напусна къщата

Вчера Къщата напуснаха двама Съквартиранти, както и половинката на Емануела, Мартин.

По волята на зрителите шоуто приключи за най-ексцентричния участник този сезон, Стоан Роянов Я Я. Напускането му зарадва Джулиана и Албена, но натъжи Гъмов, а Борислав не можеше да повярва. Пред Ники Кънчев, Стоян сподели, че е благодарен, че напуска и даде щита на SDI на Гъмов, като заяви, че го обича.

Зрителите решиха шоуто да приключи и за Стоян Роянов ЯЯ

Зрителите решиха шоуто да приключи и за Стоян Роянов ЯЯ

Влизането на Мартин в Къщата се оказа огромна жертва в очите на Емануела. Стана ясно, че двамата са били разделени за последните три месеца и появата му в шоуто изненада певицата, която заяви, че го обича и няма да се чувства добре, ако той напусне, а тя остане.

Биг Брадър направи последен опит на живо да вразуми Емануела, за да остане, но в и изповедалнята тя беше категорична.

„Обичам тази игра, беше мечта да съм тук, но имам и личен живот, за мое съжаление напускам заради Мартин, който направи жертва влизайки тук. Той в момента има нужда от мен и се отказа от нещо важно заради мен. Мисля, че това е най-правилното решение“, сподели певицата напускайки Big Brother: Most Wanted по собствено желание.

Днес от 21:00 часа ще видим и поредната мисия в шоуто, която се казва „Любовни вълни“. В нея двойките ще трябва да минат тест за съвместимост.

Кой е най-силният тандем и как ще се справят Златка и Благой и Никита и Борислав, ще разберем в Big Brother: Most Wanted, днес по NOVA

Още за Big Brother

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg