В програмата

Два часа с „Гласът на България” по bTV

0/5

Два часа  с „Гласът на България” по bTV
Два часа с „Гласът на България” по bTV

От 28 септември епизодите на „Гласът на България”, които ще се излъчват през уикенда, ще бъдат вече с продължителност два часа. Епизодите, които ще се излъчват в петъчните вечери ще се запазят както досега с дължина от 60 минути.  

Два часа  с „Гласът на България” по bTV

В първия двучасов епизод на „Гласът на България” Наско, Миро, Десислава и Орлин ще продължат откриването на уникални гласове. Сред първите участници в шоуто тази неделя е 29 годишен кинорежисьор, любител на пермакултурата, който е прекарал в САЩ голяма част от живота си. Музикалните умения на младежа бяха придружени от още по-уникални умения в свиренето на укулеле и изостриха борбата между треньорите да го привлекат в своите отбори. И вторият кандидат не остана безрзличен на менторите.

Два часа  с „Гласът на България” по bTV

16 годишното момиче накара Миро да се завърти още щом чу гласа й и след това да я определи като „предстояща изненда”, а коментарът на Десислава относно избора на Миро доведе до репликата – „Чух ли съскане?”.

Два часа  с „Гласът на България” по bTV

Прецедент в историята на шоуто направи 20 годишна млада дама от Шумен. С изпълнението си на „Зайди, Зайди” тя накара не друг, а рок звездата Наско пръв да натисне бутона, а Десислава да се качи на сцената и да изпее парчето. Подобен ефект върху Наско оказа и още една млада дама, чието изпълнение на ”Derniere danse” го накара да натисне бутона още на 5 секунда след старта на изпълнението. Друга млада дама не успя да впечатли треньорите, но успя да шокира всички с признанието си, че е известна с това, че е направила селфи на интимните си части в дискотека.

Два часа  с „Гласът на България” по bTV

Сред кандидатите имаше и такива, чиито изпълнения предизвикаха познанията на Наско в поп фолка, лингвистичните способности на Десислава в ромския език, изстрелване на определения като „тъпо парче” и дори успяха да провокираха гърчове у Миро и спор между него и Мартен дали поп фолкът е соул музика или не. Изборът на парче на една млада дама пък впечатли и дълбоко развълнува Мартен, а изпълнението на друг участник донесе на Мартен загубата в бас и сумата от 2 лв.  

Още за Гласът на България

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Два часа с „Гласът на България” по bTV (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg