В програмата

Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов ще бъдат гост-треньори в „Гласът на България“

0/5

Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов ще бъдат гост-треньори в „Гласът на България“

48 талантливи изпълнители влизат в решаваща битка в следващия етап на "Гласът на България" по bTV. В първи епизод от вокалните двубои в неделя вечер шест дуета, избрани от треньорите, ще излязат на сцената, за да се борят за своето място в най-гледаното музикално шоу. От 14 април всеки един от треньорите ще стартира вокалните двубои с по 12 участника, които ще раздели по двойки. Талантите ще получат подкрепата и съветите и на известни гост-треньори. В битката за „глас на България“ със своето експертно ноухау се впускат Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов.


В началото на вокалните двубои Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще имат тежката задача да се разделят с половината си отбор. Битката ще бъде изключително напрегната и за самите участници - тази година всеки от треньорите ще има право само на една-единствена кражба на изпълнител от друг отбор. 

 

Добави описание


СтефанВълдобрев влиза в най-гледаното предаване като гост-треньор в отбора на ИванЛечев. Двамата ще поведат към гладиаторската музикална битка едни от най-мощните гласове от отбора на Лечев.

 

Добави описание


Към отбора си МихаелаФилева е поканила помощник и вдъхновител на таланти в лицето на своя колега и приятел ОрлинПавлов. Още в първия епизод от вокалните двубои поп певицата ще преживее изключително емоционално раздялата с първия отпаднал участник от нейния отбор.

 

Добави описание


Един от най-добрите изпълнители в попфолк жанра - ДесиСлава, ще се присъедини към отбора на Камелия. Деси Слава определя ролята си на гост-треньор като голяма отговорност, а първата задача за участниците на Камелия ще се превърне в истинско предизвикателство за двама от най-колоритните й таланти.  


С намерение да помогне на Графа да спечели короната в Сезон 2019 в шоуто влиза и поп-дивата МарияИлиева, която ще бъде в ролята на гост-треньор в „Гласът на България“ за втори път.
Дали някой от треньорите ще се възползва от единствената позволена кражба на този етап в шоуто, за да направи успешен трансфер на участник от отбора на свой колега в журито?


Гледайте първи епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ в неделя, 14 април, от 20 часа, по bTV. А какво се случва в бекстейджа на шоуто – следете в ексклузивната онлайн рубрика „Гласът зад кадър“ с Елина Марковска. 

Още за Гласът на България

15:15
20.07.2019
Гласът на България - музикално шоу, с.6 еп.9
15:15
21.07.2019
Гласът на България - музикално шоу, с.6 еп.10
15:15
27.07.2019
Гласът на България - музикално шоу, с.6 еп.11

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg