Актуално В програмата

"Черешката на тортата" изненадва с вкусни спомени от цял свят

Добави коментар

От понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA домакини са Мариана Попова, Орлин Горанов, Миглена Каканашева - Мегз, Александра Богданска и Веселин Плачков

Най-вкусните кулинарни спомени от всички кътчета на света покоряват "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Мариана Попова, Орлин Горанов, Миглена Каканашева - Мегз, Александра Богданска, Веселин Плачков излизат на кулинарната сцена, за да си оспорват титлата "Домакин на седмицата". Спомени за хубава храна, пътешествия и вълнуващи истории предстоят в предаването, тъй като задачата на домакините е да представят ястия от различни точки на света, които са посетили.

 

Добави описание


В понеделник певицата Мариана Попова за първи път отваря вратите на уютния си дом, за да посрещне с надпис "Добре дошли на купона" гостите си и екипа на "Черешката на тортата". Печени картофи с розмарин по италианска рецепта и прочутите кюфтета на Мариана са част от семплото меню. Домакинята няма претенция да е добър готвач, но има претенция, че готви от душа и сърце. Зрителите ще видят пее ли Мариана Попова в кухнята и възможно ли е да се плаче не само от рязане на лук, но и от щастие.

 

Кулинарният маратон във вторник отново е на музикална вълна, когато звезден домакин е Орлин Горанов. Подходът му към петстепенното меню е едновременно изискан и нестандартен, като гвоздеят са раклет – емблемата на швейцарската кухня, и ексцентричният десерт – ягоди с черен пипер. Защото и в готвенето има музика, и в музиката има храна, усмихва се обичаният певец.

 

Добави описание



Най-екстремното готвене с най-нестандартните продукти предстои в сряда, когато Миглена Каканашева – Мегз признава, че готви за първи път. Известната дизайнерка полага неимоверни усилия, за да поднесе наистина оригинална изненада с еленско месо, като зрителите ще видят как се пробиват щраусови яйца с бормашина и флекс. Най-инфарктно за домакинята обаче е посрещането на гостите, които пристигат, преди да е готова вечерята.

 

Добави описание

 

Моделът Александра Богданска дефилира в кухнята в четвъртък. Тя доказва любовта си към готвенето, като поднася цветно четиристепенно меню, в което основната нишка е мангото. Още в началото предстои изненада за гостите, които сами си приготвят питието за старт на вечерта – мохито. И тъй като всички остават леко гладни, изненадващо ситуацията спасява... пакет памук.

 

Добави описание


За незабравим финал на кулинарната седмица Веселин Плачков вдига тост с гюлова ракия или т.нар. розова ракия в петък, когато кани гостите в красива розова градина в Казанлък. Именно там е сниман филмът с негово участие "Роза Дамасцена". И отново Веселин и неговата половинка Мариана Попова не само отвеждат на кулинарно пътешествие, но и открито разказват за силната любов между тях.

 

Не пропускайте фантастичната седмица с интересна компания и най-вкусните спомени от цял свят – в "Черешката на тортата" от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир