Драми

Стъпки в пясъка

• От 0/5

Във филма „Стъпки в пясъка” голяма доза реализъм и креативност, режисьорът Ивайло Христов разказва една на пръв поглед позната житейска история. Прави го обаче по изключително увлекателен и въздействащ начин, напомняйки ни за вечните теми като търсенето на себе си, бягството, любовта и неочакваните изпитания и обрати, на които ни подлага съдбата.
Стъпки в пясъка

След продължителна емиграция Слави (Иван Бърнев) се завръща в България. На летището той споделя с няколко случайни непознати своята история: едно детско влюбване, което прераства в страстна любов, последвана от разочарования.

Слави разказва как се забърква в неприятности с милицията по време на социализма и бяга зад граница. Прекарва доста години в Австрия и Америка, но след пътешествието, което поема сам към себе си, отново се среща с истинската си любов – Нели (Яна Титова).

В лентата зрителите ще видят още Асен Блатечки, Деян Донков, Карла Рахал, Васил Михайлов и Велко Кънев.

Стъпки в пясъка

„Стъпки в пясъка” е отличен с награда на публиката на фестивала „Златна роза“ през 2010 г и специална награда на журито на международния филмов фестивал „Любовта е лудост“ през същата година.

Още за Стъпки в пясъка

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Стъпки в пясъка (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg