Драми

Новият Дон Жуан

0/5

Don Juan DeMarco, 1995 / САЩ
Драма

Режисьор: ДЖЕРЕМИ ЛЕВЕН

В ролите: Марлон Брандо, Джони Деп, Фей Дънауей, Талиса Сото, Рейчъл Тикотин и др.

Новият Дон Жуан

Историята на един мъж, който се мисли за най-великия любовник на света и за хората, които се опитват да го събудят от съня му...

Новият Дон Жуан

Известният психиатър Джак Миклър (Марлон Брандо) попада на пациент, който се смята за най-големия любовник на света - Дон Жуан (Джони Деп).

Той е изгубил любовта на живота си, след като веднъж я е открил и прави отчаян опит за самоубийство. Когато се заема със случая д-р Миклър осъзнава, че този пациент не е като другите.

Новият Дон Жуан

По време на терапията, Дон Жуан разказва историята на своя живот, а психиатърът все повече се убеждава, че фактът, че някой е по-различен не го прави непременно луд...

Накрая пациентът ще започне да помага на своя терапевт, откривайки му един нов свят, свят на любов, мечти и желание за живот!

Още за Джони Деп, Марлон Брандо, Новият Дон Жуан, Фей Дънауей

15:35
02.10.2020
Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд, фентъзи, Великобритания, 2018, реж. Дейвид Йейтс, с Еди Редмейн, Джони Деп, Джуд Лоу, Катрин Уотърстън, Дан Фоглър, (12)
14:30
03.10.2020
Карибски пирати: На края на светa - приключенски екшън филм с уч. на Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Джонатан Прайс, Джефри Ръш, Джак Дейвънпорт, Чоу Юн Фат, Том Холандър, Бил Най и др.
11:20
06.10.2020
Шоколад, драма, Великобритания, 2000, реж. Ласе Халстрьом, с Жулиет Бинош, Джони Деп, Джуди Денч, Алфред Молина, Кери-Ан Мос, Лена Олин, (12)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Новият Дон Жуан (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg