Филми Комедии

Нощ в музея: Тайната на гробницата | Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Добави коментар

Най-дивото приключение в атмосферата на най-величествените музеи по света, където чудните експонати и световната история оживяват.

Най-дивото приключение в атмосферата на най-величествените музеи по света, където чудните експонати и световната история оживяват. За трети пореден път Лари Дейли (Бен Стилър) се впуска в епично пътуване заедно с познатите любими и нови герои, за да спаси магията на музея, преди да е загубена завинаги.

 

Добави описание

 

Когато експонатите в Природонаучния музей в Ню Йорк, които оживяват всяка нощ, започват да се държат странно, получилият наскоро повишение Лари трябва да разберете какви са причините. Магическата плочка, която вдъхва живот на създанията е започнала да се разпада и единственият шанс е да бъде реставрирана в Британския музей. Лари е готов на всичко, за да спаси своето „музейно семейство" и заедно със сина си Ник и част от експонатите, заминава от Ню Йорк за Лондон, за да открият тайната на плочката.


 

Добави описание

 

Жанр - комедия, приключенски, семеен, фентъзи


Режисьор - Шон Леви


Актьори - Бен Стилър, Робин Уилямс, Оуен Уилсън, Стив Куган, Рики Джарвис,  Дан Стивънс,  Скайлър Джисондо, Патрик Галахар, Ребел Уилсън, Рами Малек,  Дик Ван Дайк и др.

Добави описание

 

Добави описание

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нощ в музея: Тайната на гробницата