Екшъни

Механикът | The Mechanic (2011)

0/5

Механикът | The Mechanic (2011)

 

Режисьор: САЙМЪН УЕСТ

В ролите: Джейсън Стейтъм, Бен Фостър, Доналд Съдърланд, Тони Голдуин, Джеф Чейс и др.

Жанр: Екшън / Трилър

Джейсън Стейтъм е най-безмилостният наемен убиец в взривоопасния екшън-трилър „Механикът". Лентата е дело на синовете на продуцентите на оригиналния едноименен кино хит от 70те години на 20 век Робърт Чартоф и Ъруин Уинклър – Уилям Чартоф и Дейвид Уинклър.

Най-голямото предизвикателство за тях се оказва не осъвременяването на сценария, а намирането на достоен заместник на Чарлз Бронсън, който изпълнява главната роля в оригинала. След дълъг кастинг те се спират на Джейсън Стейтъм и не грешат.

Във филма „Механикът" Джейсън Стейтъм влиза в ролята на Артър Бишъп, който е високо платен наемен убиец. Когато разбира, че неговият ментор и най-добър приятел Хари (Доналд Съдърланд) е убит, той е твърдо решен да намери виновника.

В разрез с принципите си Артър взима със себе си сина на Хари (Бен Фостър). Сега двамата ще трябва не само да се изправят срещу най-големия си враг, но и да се справят с вътрешните си демони.

 

Механикът | The Mechanic (2011)

Механикът | The Mechanic (2011)

Механикът | The Mechanic (2011)

Още за Джейсън Стейтъм, Доналд Съдърланд, Механикът

18:30
10.04.2020
Забравени в гаража: Редрът (Shed And Buried: Redruth) В Редрът Хенри и механикът Сам откриват гаражи, в които цари пълна бъркотия, и се натъкват на Форд Англия като от Хари Потър и яркожълто Ламборгини. (AL-T)
20:00
11.04.2020
Да продадеш колата си: Кола на мечтите: Епизод 2 (Wheeler Dealers: Dream Car: Chris`s Dream Ford Escort Mk2) Търговецът на коли Марк Брюър и механикът Марк Пристли помагат на любители на автомобилите да се отърват от нежеланите си превозни средства и да с
07:00
13.04.2020
Да продадеш колата си: Избрано (Wheeler Dealers: Best Of #1) Търговецът на автомобили Майк Брюър и механикът Ед Чайна превръщат западналите класически коли в лъскави красавици. (AL)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Механикът | The Mechanic (2011) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg