Архив VIP Brother

Златка призна, че иска да бъде с Багата във VIP Brother 2012

Добави коментар

Съквартирантите от VIP Brother 2012 се готвят за мисията “Битката на бандите”, която ще определи седмичния им бюджет

Съквартирантите от VIP Brother 2012 се готвят за мисията “Битката на бандите”, която ще определи седмичния им бюджет

Вече почти месец Съквартирантите живеят изолирано от реалния свят и нормалния си живот. Това, което ги прави едновремонно щастливи и тъжни, е спомена за любимите хора.

Златка призна, че иска да бъде с Багата във VIP Brother 2012

Това изпитание се оказа особено трудно за Златка, която живее в Къщата с бившия си приятел и спомените за тяхната любов я измъчват.  Златка продължава да носи своя приказен костюм, тъй като за нея да се грижи за Багата е не просто мисия, а връщане към голямата споделена любов, която двамата са изживяли. 

Златка призна, че иска да бъде с Багата във VIP Brother 2012

Златка помоли VIP Brother да удължи мисията ѝ да се грижи за Багата, като написа молбата си на лист хартия, с червило и я показа на камерите.  В Изповедалнята тя призна, че все още иска да бъде с него, но знае, че това няма как да се случи.

Благой

Златка твърди, че харесва Благой такъв, какъвто е, дори когато е студен към нея. През сълзи тя разказва как е преживяла новината, че Благой е в болница и защо не е отишла да го види. След откровенията си в Изповедалнята, Златка промени мнението си и помоли VIP Brother мисията ѝ да приключи час по скоро, защото  не може да понася повече близостта с бившия си приятел. Самосъжалението ѝ води до нервна криза. Племейтката не може да спре да плаче и след като честити рождения ден на Благой, отива в кухнята и казва на Съквартирантите, че се задушава, не може да диша и лявата ръка ѝ е изтръпнала. Другите жени я водят в тоалетната, тя припада пред вратата. Диагнозата “нервен срив” поставена от докторите малко по-късно, само потвърждава убеждението на останалите, че Златка все още обича бившия си приятел.

Междувременно, VIP Brother е подготвил нова мисия за Съквартирантите, а те ще трябва да се борят да станат световно известни звезди.
По време на новата им задача виповете ще бъдат разделени на четири формации, които ще се изявят в различни музикални стилове. VIP Brother разпредели групите по следният начин:
Мариана, Орлин, Люси и Камелия ще са поп-бандата „Спайс ейнджълс”.
Фънки, Иван и Никол
ще бъдат рокаджиите от „Пинк пърпъл”.
Николай, Юлиан и Кристина ще са известните в цял свят оперни тенори „Тримата тенори“.
Бони, Златка, Багата  и Къци ще бъдат българската фолк формация „Оркестър Брадари”.

Зрителите ще могат да гласуват за изпълнението, което харесват най-много, като с техните гласове ще бъде избран и отбора победител. Гласуването ще продължи от началото на предаването утре, петък, до 22.00 часа същата вечер. В рамките на два часа отбора събрал най-много харесвания  ще бъде обявен за победител и ще получи редица звезди привилегии, а членовете на изгубилите отбори ще трябва да спят в двора на Къщата и да се държат като истински фенове.

Къци

Къци за пореден път стана основна атракция в Къщата, след като превърна леглото си в шатра, за да не настине. Фактът, че той си мери кръвното по няколко пъти на ден и държи да се храни здравословно дразни Съквартирантите и те не престават да му се подиграват.

Къци

Иван пита другите Съквартиранти дали са виждали друг път човек да носи китара и апарат за кръвно едновременно.
Двамата успяват да си изяснят отношенията, след като актьора пита Къци с какво точно го дразни.

Шегите с Къци продължават и останалите мъже не го оставят да спи.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза