Филми Комедии Филми Романтични

Завръщането на Поли | Along Came Polly (2004)

Добави коментар

Рубен Фефер е уредил добре живота и кариерата си с игра насигурно.

  • Жанр - комедия, романтичен
  • САЩ
  • 2004

Рубен Фефер е уредил добре живота и кариерата си с игра насигурно. Най-добрият експерт по рискови ситуации в известна застрахователна компания, Рубен е специалист по минимализиране на заплахите - никакъв риск, никаква загуба. Поли Принс пък живее като в игра на комар, наслаждавайки се на способността си да намира хубавото в дребните и случайни неща, които съдбата й поднася. Ако не й провърви в нещо -- винаги има друга възможност: нова работа, ново жилище, друг град.

Така че, когато случайността среща Рубин и Поли на едно парти, доскоро зарязваният от жените Рубън решава, че поне веднъж шансът може да е на негова страна. В запознанството с Поли може би се крие шансът отново да вкара живота си в релси - тя е привлекателна, свежа, забавна и най-важното, двамата всъщност се познават от 7 клас, където заедно са били "делегати" в ученически проект за Обединените нации. Колко много може да се промени човек?

Режисьор - Джон Хамбърг

Актьори - Дженифър Анистън, Бен Стилър, Ханк Азария, Филип Сиймор Хофман, Дебра Месинг, Алек Болдуин, Кевин Харт, Майкъл Шамбърг и др.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Завръщането на Поли