Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.43 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ямач е много близо до разкриването на самоличността на Вартолу. Усещайки, че Ямач се приближава към целта си, дори и да се появяват препятствия пред него, Вартолу рискува да загуби всичко. Вижте какво още ще се случи в епизод 43 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 септември 2022 по Diema Family

В епизод 42 на турския сериал „Ямата“ Идрис се среща с Вартолу, а той му казва, че ще му върне документите, ако му разкаже приказка.

НА КРАТКО какво се случва в еп.43 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 септември 2022 по Diema Family.

Джеласун изпраща съобщение със адреса, на който да се срещнат с Караджа. Караджа пристига в апартамента, в който цари романтична атмосфера, запалени свещи, по пода разпръснати листенца от рози. Караджа отново получава sms: „Легни в леглото и ме чакай!“.

Караджа събува обувките, а след това дрехите и ляга в леглото… Чува, че вратата се отваря, но вместо Джеласун се появява неговия приятел Мете и ѝ прави снимки. Той ѝ казва, че Джеласун му е казал, да ѝ предаде, да си знае мястото и да не го нервира, защото с тези снимки, сигурно знае, какво може да направи.

Мете звъни по телефона, но не се обажда на Джеласун, а на Акшън и ѝ казва, че е направил това, което ѝ е обещал. Разбираме, че в предния епизод, когато Мете, дойде на срещата вместо Джеласун, Акшън го е помолила за една услуга…

Действието прескача пред затвора, където виждаме Паша. Камерата ни показва килията на Касим в момента, в който му донасят храна. Касим сяда да яде, но забелязва в хляба експлозив и веднага се прикрива. Става експлозия.. Разбираме, че това е работа на Джихангир(Паша), който в предния епизод обеща на Султан, че ще направи всичко необходимо, за да не може да разбере Идрис.

Камерата ни показва Аличо и виждаме, че той следи Джихангир(Паша).

Саадет си спомня, че като деца Салих ѝ е показал къщата на Идрис и  казал, че това е къщата на баща му. Саадет от вълнение припада.
Саадет си спомня, че като деца Салих ѝ е показал къщата на Идрис и казал, че това е къщата на баща му. Саадет от вълнение припада.

В същото време Вартолу е пред къщата, където е живял като дете, преди Касим да убие майка му. Той разбива врата и влиза вътре… Вътре почти нищо не е променено… Саадет си спомня деня, в който Касим уби майка му…

Вартолу се съблича по потник и с огромен чук чупи всичко в къщата.

Влиза Ямач и поздравява „Здравей, съсед!“.

Разбираме, че Ямач се е усъмнил, че сред толкова много имоти, Вартолу е избрал точно този…

Ямач казва на Вартолу, че явно е живял в тази къща като дете, но тъй като не иска той да му каже, той ще разследва и разбере сам…

Действието прескача в болницата и разбираме, че Касим е ранен от бомбата, но жив. Човекът на Вартолу в затвора му се обажда, явно, за да му съобщи, че Касим е ранен и е в болница, но тъй като при него е Ямач, той не може да му отговори. Ямач си тръгва, а Вартолу бързо се облича и напуска къщата, но не знае, че Ямач го следи.

Аличо разказва на Ямач, че Паша е бил пред затвора, а след това се е чул взрив и Паша се върнал в склада си.

Ямач си спомня, че Паша му спомена преди дни, че баща му е получил писмо от затвора. Ямач се обажда на Метин и му казва, че в затвора е имало взрив, да отиде и разбере какво се е случило.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...