Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.42 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Идрис се среща с Вартолу, а той му казва, че ще му върне документите, ако му разкаже приказка. Вижте какво още ще се случи в епизод 41 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 септември 2022 по Diema Family

В епизод 41 на турския сериал „Ямата“ Вартолу фалшифицира документите по заема на Ямач и му казва, че срокът да върне парите е изтекъл, затова иска да се види с баща му.


НА КРАТКО какво се случва в еп.42 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 септември 2022 по Diema Family.

Вечерта преди да си тръгне Сена си взема довиждане с жените, но вижда Ямач, който я моли да влезе за 5 минути. Двамата се прегръщат.

-Първият е Вартолу, вторият е този, който иска да го наричат Господин, а кой е третия? – пита Ямач.

-Третият е някой от вас – отговаря Сена.

-Аз сбърках, не трябваше да давам документите, без да проверя датата, но мислите ми бяха заети от теб – признава Ямач. Сена го пита, какво му е направила? А той ѝ отговаря, че я е видял как седи с Дерен с кафето и се забавлява, затова не можел да мисли трезво…

Идрис се среща с Вартолу и го пита, какво иска в замяна на документите, които Ямач е заложил. Вартолу взема купа с документи и изтегля уж случайно един от документите за собственост и казва, че иска да остане за него. По късно ще разберем, че това е документът на къщата, където е живеел с майка си като дете.

-Кажи, какво искаш в замяна? – пита Идрис. В същото време Вартолу си спомня, как майка му е казала, че баща му ще го намери и ще му разказва приказки.
-Разкажи…. Разкажи ми приказка – отговаря Вартолу.
-Какво? – не разбира Идрис.
-Баща ми, никога не ми разказа приказка. Разкажи ми приказка и може да вземеш документите – пояснява Саадетин.

Идрис разказва приказка или по-скоро историята на живота си.

Когато Сена се връща вкъщи, заварва там Дерен с адвокат Низим, той е там по нареждане на Байкал. Телефонът на Низим звъни, Сена вижда, че на дисплея се изписва Господин. Низим е оставил така телефона си, че Сена да го види. Той я пита, къде може да проведе един разговор, а Сена му отговаря, че те с Дерен ще излязат. Сена подслушва разговора и се обажда на Ямач и го пита къде е, а той ѝ отговаря, че с Паша, Еми и Селим. Сена му казва, че на този, който звънне в момента телефона, той е предателя. Телефонът на Паша звъни, а той отговаря, че са объркали номера.

Низим излизайки от дома на Сена изпраща съобщение на Селим, че вече е извън листата на заподозрените от Ямач.
Късно вечерта Идрис вика сина си и му връща документите, като му казва, че са всички, без един и сега, Вартолу има земя в „Ямата“.

Идрис му казва, че никога повече не трябва да използва тези документи и да ги пази, като зеницата на окото си. Идрис казва на сина си, че не трябва да подценява Вартолу, а да разбере защо им отмъщава и защо е тук!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...