Актуално Какво ще се случи...

„Ямата“, еп.41 (Diema Family) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вартолу фалшифицира документите по заема на Ямач и му казва, че срокът да върне парите е изтекъл, затова иска да се види с баща му. Вижте какво още ще се случи в епизод 41 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 септември 2022 по Diema Family

В епизод 40 на турския сериал „Ямата“ Саадет вижда Вартолу и разбира, че той е Салих. Ямач отива при самия Господин, за да го пита, дали знае кой е Господинът. Феяз разбира, кой е убил сина му и отива да си отмъсти на Господина, но Ямач, които е с него го спасява..


НА КРАТКО какво се случва в еп.41 на „Ямата“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 септември 2022 по Diema Family.

Байкал, така нареченият Господин се кара на Селим, Вартолу и Низим, че за това, че те не са си свършили работата Фейаз за малко да го убие, защото Мюнир е проговорил.

-Знайте ли, кой беше днес при мен? Ямач! Той ме попита, дали познавам един клоун, който кара хората си да го наричат Господин… – беснее Байкал.

Вартолу казва на Бакал да се успокои, защото фирмата на Мюнир е вече негова, а самият Мюнир е покойник, а и времето на Ямач свърши. Байкал му казва, че времето на Ямач по заема не е изтекло, а Вартолу му обяснява, че е изтекло, защото има приятел, който много добре фалшифицира документи и е подправил полицата на Ямач.

Идрис казва на Паша, че е отишъл при този човек, който той му каза и е разбрал, че детето е умряло, но Касим му се е обадил и му е казал, че синът му е жив, защото му е обещал, че като излезе от затвора, ще го убие, а и се казва Салих.

-Някой ми поставя пръчка в колелото, Паша. Все още не знам кой е, но като го намеря, ще види какво ще му се случи – заканва се Идрис.

Султан си спомня, как преди години майката на Вартолу я е молила да вземе бебето ѝ, което е дете на Идрис, за да расте с баща си, но Султан не го прави, а по това време Идрис е в затвора. Както и тогава и сега Паша ѝ обещава да направи всичко, което е необходимо.

Еми казва на Недрет, че той е говорил с Джеласун и той повече няма да се вижда с Акшън.

Акшън пише на Джеласун, че иска да се видят. Тя отива, но идва неговият приятел, който ѝ казва, че Джеласун няма да дойде и му е казал да ѝ предаде, че е свободна.

Саадет се чувства много зле, след като видя Салих и се обажда на Сена. Сена пристига пред къщата на Идрис и предлага на Саадет да се разходят из квартала, за да ѝ разкаже за проблема си… Но Недрет и Акшън също я виждат, а тя им предлага да дойдат с нея. И какво се оказва на края, че всички жени от Кочовалъ са чакали Сена, за да обсъдят проблемите си с нея…

Вартолу вика Ямач в новата си компания и му казва, че срокът му да погаси заема си е изтекъл. Вартолу казва на Ямач, че иска да говори с баща му. Ямач отива при баща си и му казва, че е направил голяма грешка, като е взел пари, като е заложил няколко имота и не знае как, но документите са се оказали у Вартолу и той иска да говори с него. Идрис го приема спокойно и казва, че ще отиде да говори с Вартолу.

Вечерта преди да си тръгне Сена си взема довиждане с жените, но вижда Ямач, който я моли да влезе за 5 минути. Двамата се прегръщат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ямата

„Ямата“, еп.106-107 – ФИНАЛ на сезона – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.104 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.103 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.102 (Diema Family) – какво ще се случи...

„Ямата“, еп.101 (Diema Family) – какво ще се случи...